Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Φινάλε με ήττα για τον Αμύντα Αμυνταίου

Μετά από ένα σερί 6 νικών, ο Αμύντας γνώρισε την ήττα στην Καστοριά από την ομώνυμη ομάδα με 31-29, παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία στον 6ο όμιλο της Β Εθνικής, εκεί όπου ο Αρίωνας Πτολεμαίδος κατέλαβε την πρώτη θέση και θα αγωνιστεί σε ένα μίνι πρωτάθλημα-μπαράζ
(με Δία Πολίχνης, Άρη Θεσ/νίκης και Ασπίδα Ξάνθης ή Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης), για την άνοδο στην Α2.
Το παιχνίδι ήταν ιδιαιτέρως θεαματικό τόσο από πλευράς σκοραρίσματος, όσο και από πλευράς δύναμης, με τις πολλές μονομαχίες να δίνουν και να παίρνουν έξω από την περιοχή των 6μέτρων. ικανοποιημένοι από την απόδοση τους αλλά όχι από το αποτέλεσμα έμειναν οι παίκτες του Αμύντα, εκφράζοντας παράλληλα παράπονα για το διαιτητικό δίδυμο (Πήτα-Τοκατλίδη).
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση, επιθετικά, δίνοντας γρήγορο ρυθμό στο ματς και δημιουργώντας φάσεις και γκόλ. Η ομάδα της Καστοριάς πήρε στην αρχή ισχνό προβάδισμα, όμως ο Αμύντας κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα (17-17) πρίν το ημίχρονο.
Το ματς συνέχισε να είναι σκληρό ντέρμπι και στην επανάληψη, οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκόρ μέχρι το 51λεπτο (26-26), όμως οι δίλεπτες αποβολές που καταλόγιζε αφειδώς το διαιτητικό δίδυμο στους παίκτες του Αμύντα στα τελευταία λεπτά, επέτρεψαν στην ομάδα της Καστοριάς να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και έτσι να φτάσει στη νίκη.
Οι παίκτες του Αμύντα, Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, Χρυσόστομος Τσαγκίδης και Κων/νος Καλαϊτζίδης σχολίασαν:
Δημήτρης Παπακωνσταντίνου: « Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι , το οποίο παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά κάποιοι παράγοντες δεν μας επέτρεψαν να φτάσουμε σε μια ακόμα νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα που παρουσιάσαμε στο πρωτάθλημα, αν αναλογιστική κανείς τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ και την έμφαση που δόθηκε στους νέους παίκτες».
Χρυσόστομος Τσαγκίδης: «Θέλω να συγχαρώ όλα την ομάδα για την αγωνιστικότητα και την μαχητικότητα που επέδειξε στην σημερινή αναμέτρηση. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε αήττητοι τον 3ο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν μας πτοεί, διότι κατορθώσαμε να αποκτήσουμε μια σειρά στοιχείων που βελτίωσαν την εικόνα στο γήπεδο».
 Κων/νος Καλαϊτζίδης: «Ηταν ένα ωραίο παιχνίδι, γεμάτο θέαμα και συγκινήσεις και οι δύο ομάδες πάλεψαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στις αδικαιολόγητες δίλεπτες αποβολές που δεχτήκαμε στο τέλος. Εκ μέρους των συμπαικτών μου θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους όσους στάθηκαν δίπλα στην  προσπάθεια που έκανε η ομάδα τη φετινή σεζόν και ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου».
Διαιτητές: Πήτας-Τοκατλίδης
5λεπτα: 3-3, 5-4, 8-6, 11-9, 14-12, 17-17ημχ. 19-19, 23-22, 24-22, 26-25, 28-27, 31-29
ΑΟΑ Καστοριάς (Δ. Παπακώστας): Μπαλάφας, Μπουζόπουλος, Ευθυμίου, Σουκαλόπουλος 7, Δόκαλος 5, Παπακώστας, Μπαλάτσος 3, Κωνσταντινίδης 5, Τάσιος 2, Ντούλιος, Αναστασίου 7, Γκόνος, Γρηγοριάδης 2.
Δίλεπτες Αποβολές: 6 ,   Πέναλτι: 5/7
Αμύντας Αμυνταίου (Μ. Κιοσές): Παπαχρήστου 4, Κοσμίδης 1, Καλαιντζίδης, Πετρίδης, Τατσίδης (τ/φ), Τσαγκίδης, Παναγιωτίδης 8, Γκουντέβενος 1, Παρπούλας 9, Γιώσκος 3, Κιοσές, Παπακωνσταντίνου 3.
 Δίλεπτες Αποβολές: 3,   Πέναλτι: 1/1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου