Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Επιστολή διαμαρτυρίας

Αγαπητοί διευθυντές των τοπικών Μ.Μ.Ε, έντυπων και ηλεκτρονικών, της Φλώρινας, θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ εν πρώτοις και να βάλω λίγο τα πράγματα στην θέση τους. Παλαιότερα είχα στείλει μια επιστολή με τίτλο “οι πραγματικοί Πρωταθλητές” μίλησα γενικά και είπα ότι θα επακολουθήσουν και επώνυμα. Ο κόμπος λοιπόν έφτασε στο χτένι, οι πραγματικοί Πρωταθλητές λοιπόν βγαίνουν μέσα στο γήπεδο και
επειδή θα μιλήσουμε για πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα μέσα στο tatami και στο ring.
Διάβασα έκπληκτος ένα δελτίο τύπου από τον σύλλογο  “Shogun” στις 20/3/2015 στο blogspot “Νέα Φλώρινα” και στην αθλητική εφημερίδα “Ματιές στα Σπορ” στις 25/3/2015 και πραγματικά “βγήκα από τα ρούχα μου”. Δεν πάει άλλο κύριοι, θα πρέπει αυτοί οι “κύριοι” του εν λόγω συλλόγου να μπουν στην θέση τους και αν θέλουν να έχουν Πρωταθλητές να δουλέψουν και να κατακτήσουν τίτλους στα ring και στα tatami και όχι στις στήλες των εφημερίδων και των blogs, με δελτία τύπου γεμάτα ψέματα που δεν σέβονται το αναγνωστικό και φίλαθλο κοινό της Πόλης μας και όχι μόνο, δεν σέβονται ούτε τους αθλητές τους και δείχνουν το ήθος τους.
Κατ’ αρχήν να πούμε ότι όλα τα μαχητικά αθλήματα το πρώτο που διδάσκουν είναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ, λέξη άγνωστη στους εκπροσώπους του συγκεκριμένου “συλλόγου”, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν είναι εγγεγραμμένος στις επίσημες Ομοσπονδίας οι οποίες είναι για το Καράτε η ΕΛΟΚ για το kick boxing η  ΠΟΚ και για το tae kwon do η ΕΛΟΤ ούτε αναγνωρισμένους από την ΓΓΑ προπονητές έχει και για του λόγου του αληθές μπορεί και ο πιο δύσπιστος αναγνώστης να επισκεφτεί την ιστοσελίδα της ΓΓΑ όπου είναι εγγεγραμμένοι όλοι οι σύλλογοι ανά άθλημα και όλοι οι αναγνωρισμένοι με πτυχία προπονητές.
  1. Στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου έψαξα να βρω μια αλήθεια …… να πούμε στο αναγνωστικό κοινό ότι: όταν το Πρωτάθλημα είναι Βαλκανικό, Πανευρωπαϊκό, Παγκόσμιο, συμμετέχουν ΜΟΝΟ Εθνικές αποστολές.
  2. Οι αθλητές που τις αποτελούν βγαίνουν μόνο από το ΕΠΙΣΗΜΟ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κάθε Ομοσπονδίας.
Πάμε στο δελτίο τύπου όπου κυριαρχεί το ΨΕΜΑ αλλά και η ΦΑΝΤΑΣΙΑ:
  • Το βάφτισαν Βαλκανικό πρωτάθλημα, ενώ είναι το 1st Feniks Open δηλαδή φιλικό τουρνουά.
  • Ο εν λόγω αθλητής συμμετείχε με τον “Μακεδονικό” Καστοριάς και όχι με τον εν λόγω “σύλλογο”.
  • Η κατάταξη του αθλητή είναι 5ος στους 5, χωρίς αυτό να είναι ντροπή, στον αθλητισμό όταν αγωνίζεσαι δεν έχει σημασία η κατάταξη.
  • Ο Αθλητής έχασε στον πρώτο γύρο από τον Βούλγαρο αθλητή με 6 – 5, παρακάτω πίνακας
        


 
  • Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον συντάκτη του δελτίου για την Φαντασία του που θα  ζήλευε και ο Χίτσκοκ τέτοια πλοκή στο σενάριο !!!!
  • Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ούτε το άθλημα για το οποίο μας ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ, δεν ξέρουν ούτε τους κανονισμούς του  tae kwon do στο οποίο κατέχουν και “7 DAN” !!! τρίτος γύρος σε τελικό ??? το μάθαμε και αυτό !!!!
  • Όποιος θέλει να ενημερωθεί και για του λόγου του αληθές ας επισκεφτεί το site  http://live.tae.kwon.do/Tourn.../1st-feniks-open/Draw/113...
Είπαμε ότι ο αθλητισμός ενώνει και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για όλους τους αθλητές μας από όποιον σύλλογο και άθλημα και αν προέρχονται και μόνο που ακούγεται η Πόλη μας χαιρόμαστε και πανηγυρίζουμε για όλους τους αθλητές που είναι παιδιά μας. Οι  “κύριοι” δεν σέβονται κανέναν. Κάποιοι κοπιάζουν, ιδρώνουν και “χύνουν αίμα” στα γυμναστήρια, υπάρχουν αθλητές που μοριοδοτήθηκαν και μπήκαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Πραγματικοί Πρωταθλητές. Και έρχεται “κάποιος” ο οποίος προσπαθεί με ψέματα και φανταστικά σενάρια να κερδίσει ΤΙ;;;
Λυπάμαι πολύ για το ήθος των εκπροσώπων του “συλλόγου Shogun” οι οποίοι θα πρέπει αν μη τι άλλο, να ζητήσουν εγγράφως ΣΥΓΝΩΜΗ -αν την γνωρίζουν την λέξη- από το αναγνωστικό και όχι μόνο κοινό της Πόλης μας. Θα ήθελα πολύ να μάθω ποιές αξίες διδάσκουν στους αθλητές τους…
Ντροπιάζουν τον χώρο του αθλητισμού της Φλώρινας στον οποίο χύνουν καθημερινά τον ΙΔΡΩΤΑ εκατοντάδες αθλητές όλων των ηλικιών και αθλημάτων για να σηκώνουν περήφανοι την σημαία της Πόλης μας όπου και αν αγωνίζονται.
Ελπίζω ο συντάκτης του Δελτίου τύπου να κάνει αυτό που ΠΡΕΠΕΙ, έστω και καθυστερημένα.
Με τιμή
Τσαρτσιταλίδης Κίμων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου