Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Απάντηση του Αντιπεριφεριάρχη Καστοριάς στην κα. Ζεμπιλιάδου

Με ειλικρινά μεγάλο ενδιαφέρον άκουσα την συνέντευξη της κας Ζεμπιλιάδου χθες στο ΔΙΚΤΥΟ.  Η προσφιλής για ορισμένους τακτική του αποπροσανατολισμού χάριν εντυπώσεων, έκανε και πάλι την εμφάνισή της. Αναλώνεται η κα Ζεμπιλιάδου στον αν έγινε ή όχι παράτυπα η ματαίωση των διαγωνισμών, αλλά όχι στο αν έπρεπε να γίνει η ματαίωση!!! Δεν την ενδιαφέρει την κα Ζεμπιλιάδου αν οι όροι
των διαγωνισμών είχαν ασάφειες και αοριστίες. Δεν την ενδιαφέρει αν οι αρχές του ανταγωνισμού παραβιάζονταν. Δεν την ενδιαφέρει αν για παράδειγμα για το πολυμηχάνημα δε αναφέρονταν καν οι διαστάσεις του. Και το είπε ευθέως στην συνάντηση που είχαμε χθες για την οποία υποτίθεται ήλθε να ενημερωθεί!!! Εμείς είμαστε Πολιτικοί και δεν μας ενδιαφέρουν τα τεχνικά θέματα είπε!!! Να κάνει πολιτικό παιχνίδι ήθελε η κα Ζεμπιλιάδου και μετά να βγει στα κανάλια!!! Να ενημερωθεί και να μας κρίνει για την διαδικασία ήθελε η κα Ζεμπιλιάδου. Ο διαγωνισμός και η νομιμότητα που έπρεπε να τον χαρακτηρίζει, ήταν κάτι το δευτερεύον για αυτήν. 
Ο Καστοριανός λαός κα Ζεμπιλιάδου έχει κρίση να κρίνει. Μην τον αποπροσανατολίζετε όμως. Η διαδικασία κρίνουμε ότι έγινε σωστά, λαμβάνοντας υπ’όψιν και τα χρονικά όρια που έπρεπε να προληφθούν και θα το συζητήσουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο όπως το θέσατε. Αλλά να μπούμε στην διαδικασία να δώσουμε τα χρήματα του ελληνικού λαού μέσω αδιαφανών ενδεχομένως διαδικασιών και να είμαστε υπόλογοι στον κόσμο, όχι δεν θα το κάνουμε. Οι διαγωνισμοί θα ξεκινήσουν και πάλι με διόρθωση των ασαφειών και τα έργα δεν θα χαθούν. Να είναι σίγουρος ο κόσμος της Καστοριάς και να μην παρασύρεται από πολιτικά παιχνίδια.  
Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς
Σωτήριος Αδαμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου