Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Σάρωσαν τα μετάλλια Αμβράσης - Παλιογιάννη

Μια ακόμα καταπληκτική εμφάνιση έκαναν οι Φλωρινιώτες αθλητές του καράτε Αμβράσης Βασίλειος και Παλιογιάννη Φωτεινή στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας την Κυριακή 24/5 με 647 συμμετοχές από 21 κορυφαίους συλλόγους της Μακεδονίας . Οι
αθλητές του πανημαθιακού κατάφεραν να κατακτήσουν 3 χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο και να αποδείξουν ότι δεν βρίσκονται τυχαία ανάμεσα στους κορυφαίους Έλληνες αθλητές καράτε της κατηγορία τους .
Αναλυτικότερα ο Βασίλης ανέβηκε 2 φόρες στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια στα kata και στο kumite, ενώ η Φωτεινή κατέκτησε το χρυσό στο kumite και το ασημένιο μετάλλιο στα kata.
Φωτεινή Παλιογιάννη: Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί αγωνίστηκα σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και τα πήγα θαυμάσια. Έφτασα σχετικά άνετα στον τελικό και στο kumite και στα kata όπου αντιμετώπισα τη φίλη και συναθλήτρια μου στον πανημαθιακό Σοφία. Στο kumite την κέρδισα ενώ στα kata με κέρδισε. Στο τέλος ήμασταν χαρούμενες και δυο. Ήταν ένα φοβερό συναίσθημα που ένοιωσα μέσα από τον αθλητισμό.
Αμβράσης Βασίλης: Πραγματοποίησα πολύ καλή εμφάνιση και στα kata και στο kumite έχοντας απέναντι μου πολύ καλούς και έμπειρους αντιπάλους. Αν και δεν υπάρχουν άμεσα αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα συνεχίσω να δουλεύω εντατικά, έτσι ώστε να είμαι έτοιμος και να παρουσιαστώ ακόμα καλύτερος τη νέα σεζόν. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου