Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

1ο φεστιβάλ επιτραπέζιας αντισφαίρισης Φλώρινας – Ανοιχτό πρωτάθλημα αντρών – γυναικών

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Αντρών Γυναικών που διοργάνωσε ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με τα τοπικά σωματεία ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας και Ο.Ε.Α. Φλώρινας, υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α το σαββατοκύριακο 20-21 Ιουνίου στο ΔΑΚ Φλώρινας.
Η διοργάνωση που γίνεται για πρώτη
φορά απευθύνονταν σε ενήλικες άντρες και γυναίκες και αφορούσε 9 κατηγορίες ατομικού και διπλού αγωνίσματος. Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς τελικά συμμετείχαν 80 άτομα από διάφορες πόλεις της  Ελλάδας και το εξωτερικό. Από τη Φλώρινα αγωνίστηκαν συνολικά 9 άντρες και 5 γυναίκες. Μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή υπήρξε και από την Αλβανία και την Τουρκία, όμως λόγω τοπικών τους εκλογών δεν μπόρεσαν να έρθουν. Εμείς κρατάμε την υπόσχεση για συμμετοχή στο επόμενο έτος.
Η συμμετοχή αντρών και γυναικών από τη γειτονική χώρα (FYROM) έδωσε ξεχωριστό χρώμα στους αγώνες και ανέβασε το επίπεδο, καθώς πολλοί από αυτούς διακρίθηκαν για την υψηλή τους αγωνιστική ικανότητα. 
Στις δύο ημέρες που κράτησαν οι αγώνες έγιναν πολλά παιχνίδια μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα  και δόθηκε η ευκαιρία σε όλους και όλες να παίξουν με διαφορετικούς αντιπάλους. 
Οι συμμετέχοντες παράλληλα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα έργα ζωγραφικής μικρών παιδιών σε μία έκθεση με θέμα «Επιτραπέζια Αντισφαίριση» που οργάνωσε η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας με υπεύθυνη την εικαστικό κ. Γαζέα Άννα.
Ως Δ.Σ. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, το Δήμο Φλώρινας και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας για την υποστήριξη των αγώνων και τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας για τη συνεργασία. Επίσης ευχαριστούμε θερμά και τον κ. Σκλια Αλέξανδρο, ο οποίος επιφορτίστηκε τη Γραμματεία των Αγώνων και ανταποκρίθηκε με επιτυχία.
Με τις ευχές μας για καλό καλοκαίρι υποσχόμαστε ότι του χρόνου θα προσπαθήσουμε για καλύτερους αγώνες με περισσότερες συμμετοχές.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ






  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου