Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Επίσκεψη της Υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας

 Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο επισκέφτηκε τη Δευτέρα 8 Ιουνίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας η Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.
 Κατά τη διάρκεια της σύντομης
συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την Υφυπουργό για τα σημαντικότερα ζητήματα που άπτονται του ενδιαφέροντος της Π.Ε. Φλώρινας. Πιο συγκεκριμένα έγινε συζήτηση για τον κάθετο άξονα Φλώρινας – Πτολεμαΐδας, το φράγμα Παπαδιάς και την υδροδότηση του πρώην Δήμου Μελίτης, το φράγμα Τριανταφυλλιάς, τους σχετικούς με αυτό αναδασμούς και τις εκτάσεις που πρόκειται να αρδευτούν, τη στάγδην άρδευση για τον Δήμο Πρεσπών, την υδροδότηση του Δήμου Αμυνταίου, τα αρδευτικά της Χειμαδίτιδας και της Βεγορίτιδας, την τουριστική προβολή της Π.Ε. Φλώρινας και την αξιοποίηση των προγραμμάτων Interreq, τα ορυχεία της Π.Ε. Φλώρινας, την προώθηση των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων της περιοχής καθώς και το πρόβλημα με τις κτηνοτροφικές μονάδες.
 Η Υφυπουργός από την πλευρά της εξέφρασε την επιθυμία να υπάρχει διαρκής επικοινωνία μεταξύ Υπουργείου και Περιφέρειας σχετικά με όλα τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή, δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι θα βρίσκεται δίπλα στην Π.Ε. Φλώρινας όποτε χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου