Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Αστυνομικά Νέα


Σύλληψη αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης
Χθες (10-06-2015) το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 48χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του 48χρονου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Αλβανικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για απάτες σε βάρος ομοεθνών του, πράξεις που έλαβαν χώρα τον Ιούνιο του 2012.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας


Σύλληψη 36χρονου αλλοδαπού στη Φλώρινα για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας και πλαστογραφία
Την Τρίτη (09-06-2015) το απόγευμα στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλοπηγής, συνέλαβαν έναν 36χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας και πλαστογραφία.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την πάταξη της λαθρεμπορίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 36χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • δύο (2) συσκευασίες που περιείχαν καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και σαράντα έξι  γραμμαρίων (1.046 γρ.) που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης,
  • πέντε (5) δοχεία που περιείχαν αλκοολούχο ποτό (τσίπουρο) συνολικού βάρους 81,5 λίτρων, στα οποία δεν αναγράφονταν ο τόπος προέλευσης και παραγωγής,
  • δέκα (10) πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και
  • μία πλαστή κάρτα διεθνούς ασφάλισης (πράσινη κάρτα). 

Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου