Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Αίτηση – έκκληση – καταγγελία από τους "Ανοιχτούς Ορίζοντες"

Τρανή απόδειξη της παντελούς απουσίας της παρούσας δημοτικής αρχής από τα προβλήματα της καθημερινότητας, είναι η βλάβη στο υδραγωγείο της Τ.Κ. Λιμνοχωρίου.

Η  δημοτική αρχή ωστόσο, συνεχίζει ακάθεκτη το «έργο» της. Έχουν περάσει δέκα οκτώ ημέρες κι ακόμα στο Λιμνοχώρι νερό δεν ήπιαν. Τις δεκαοκτώ πιο καυτές ημέρες του φετινού καλοκαιριού μαζί με όλη την πίεση και στεναχώρια που έχει προκαλέσει η δύσκολή κατάσταση στη χώρα μας, οι κάτοικοι του Λιμνοχωρίου μαστίζονται κι από ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα. Άνθρωποι, ζωντανά και κήποι «μαραζώνουν» ενώ οι δημοτικοί μας άρχοντες πίνουν ανέμελα τον καφέ τους και τριγυρνούν στα πανηγύρια του Δήμου. Η απραξία και η αδιαφορία στο μεγαλείο τους! Την ίδια στιγμή βέβαια, οι πολίτες καλούνται να πληρώνουν τα μαλλιά της κεφαλής τους για ύδρευση και αποχέτευση.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι και όλη η ομάδα των «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ» βρισκόμαστε καθημερινά κοντά στους δημότες κάθε Τοπικής Κοινότητας. Αφουγκραζόμαστε κάθε προβληματισμό και ανησυχία τους και προσφέρουμε ενεργά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητάς τους.
Για τον λόγο αυτό καταγγέλλοντας την απραξία και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αμυνταίου απευθύνουμε αίτηση - έκκληση προς την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, να παρέμβουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες της προκειμένου να δώσουν λύση, στο ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μας της Τ.Κ. Λιμνοχωρίου.
Καλούμε την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας να δώσουν τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων του Λιμνοχωρίου, κάτι που δυστυχώς η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αμυνταίου δεν αποδεικνύεται ικανή να πράξει.
  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»
      

1 σχόλιο:

  1. Στο Αμύνταιο βλέπουμε υπάρχει ζωηρή αντιπολίτευση ( και καλά κάνουν) Αλλού δεν αντέχω θα το πώ .... είναι για τα ....πανηγύρια και τις γονυκλισίες σε δεσποτάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή