Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Παραίτηση μέλους της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας


Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες
Με το κείμενο αυτό θα ήθελα σας να αναγγείλω την παραίτησή μου από την Ο.Μ. και την Ν.Ε Φλώρινας, και την άμεση προσχώρησή μου στο νέο αντιμνημονιακό σχήμα των διαφωνούντων του ΣΥΡΙΖΑ, με όποια ονομασία και ανεξαρτήτως του ποιοι ή ποιες θα συμμετέχουν σε αυτό. 

Θεωρώ επιτακτική πλέον την ανάγκη στοίχισής μου για νέους αγώνες σε ένα διαφορετικό αντημνημονιακό κίνημα,ώστε να αποκαταστήσουμε την εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια των Ελλήνων.
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι γονάτισε στους αναμενόμενους εκβιασμούς της ΕΕ, χωρίς όμως να αντλεί καμία νομιμότητα ούτε καν από το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, και καταστρατηγώντας πάντα τις δημοκρατικές διαδικασίες ΕΝΤΟΣ του ιδίου του κόμματος (Συνέδριο ΜΕΤΑ το μνημόνιο, κλπ).
Ο ίδιος ο βουλευτής του Συριζα Φλώρινας, κ. Σέλτσας, δυστυχώς υπέκυψε
ΚΑΙ αυτός.
Λυπάμαι αλλά και είμαι αισιόδοξη
Το να αγωνίζεται κανείς σημαίνει ότι είναι ΗΔΗ ελεύθερος.
Γιώτα Σεχίδου

Υ.Γ. ...Και προς επίρρωσιν των παραπάνω, θα ήθελα να συνυπογράψω την επιστολή παραίτησης του μέλους της ΚΕ και ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Καλύβη, ο οποίος αναφέρει τα εξής_
Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης του Αλέκου Καλύβη:
«...Η μόνη άμεση στάση πολιτικής διαμαρτυρίας και αξιοπρέπειας που απομένει είναι η παραίτησή μου από την Π.Γ. και την Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας και μια μικρή ομάδα στελεχών αποφάσισαν για πολλοστή φορά να γράψουν το κόμμα στα παλιά τους τα παπούτσια και πρακτικά να το καταργήσουν, να ασκήσουν πολιτική με όρους ″πολιτικής χαρτοπαιξίας″ και να προχωρήσουν σε εκλογές – εξπρές για να νομιμοποιήσουν τον εναγκαλισμό των μνημονίων και την εκδίωξη όσων διαφωνούν. Διαμορφώνεται ως οριστική πια η πολιτική ενός σχήματος που απαρνιέται τελικά το πρόγραμμα, τις αξίες, την δημοκρατική λειτουργία και την ψυχή του".

1 σχόλιο:

  1. Δράση - Αντίδραση βλ Αλαβάνος-Τσίπρας Τσίπρας - Λαφαζάνης Τελικό συμπέρασμα ; το καπέλωμα! πώς πώς σας μάθαμε Αυτοί του κκε ας πούμε πιο σοβαρή στάση έχουν από σας...Η επόμενη θεατρική παράσταση στο θεατράκι του σύριζα τι τίτλο θα έχει ; Τίτλοι άδοξου ένδοξου Τέλους ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή