Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ντελίριο πατριδοκαπηλίας και αντικομουνισμού από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στο Π.Σ Δυτικής Μακεδονίας

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσα και η νεοναζιστική συμμορία δικάζεται ως εγκληματική οργάνωση ο εκπρόσωπός της στο Π.Σ Δυτικής Μακεδονίας δηλώνει φασίστας, κάνει πατριωτικά μαθήματα και στάζει δηλητήριο ενάντια στο ΚΚΕ και στην Αριστερά.

Με αφορμή τις δηλώσεις του “Πάγκαλου του ΣΥΡΙΖΑ”, Ν.Φίλη και το ψήφισμα για τη γενοκτονία των Ποντίων που ήρθε στο Π.Σ, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αγόρευε για πέντε λεπτά ενάντια στην Αριστερά, το ΚΚΕ και το Ριζοσπάστη κάνοντας μάλιστα και τον υπερασπιστή των Ποντίων ξεχνώντας πως ήταν οι ιδεολογικοί του πρόγονοι που δεν τους ήθελαν στη Χώρα αποκαλώντας τους “Τουρκόσπορους” (Είναι σε όλους γνωστή η συζήτηση στη Βουλή με τον Πόντιο Βουλευτή Ιασονίδη και τον ακροδεξιό Τουρκάκη που αποκάλεσε τους πρόσφυγες Τουρκόσπορους).
Συγκινήθηκε μάλιστα και για το ολοκαύτωμα του Μεσοβούνου, ο  εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ξεχνώντας την Ναζιστική ιδεολογική του αφετηρία και ποιος προκάλεσε τη σφαγή εκατοντάδων πατριωτών στο Μαρτυρικό Χωριό. Ήταν οι ιδεολογικοί του πρόγονοι, αυτοί που υμνούν ακόμα και σήμερα, ο Κασιδιάρης, ο Παπάς και ο Μιχαλολιάκος, οι ταγματασφαλίτες και οι δωσίλογοι που έδειχναν με το δάχτυλο έναν -έναν τους πατριώτες για να τους πάνε στο εκτελεστικό απόσπασμα.
Ήταν απαράδεκτη η ανοχή του Προεδρείου αλλά και των Περιφερειακών Συμβούλων που κάθισαν και άκουγαν χωρίς να διακόψουν εξ αρχής έναν πατριδοκάπηλο ο οποίος δήλωσε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ότι είναι φασίστας!!!!! Και τι άλλο θα μπορούσε να ήταν κάποιος που ανήκει σε μια οργάνωση που υμνεί τα Ες-Ες και τον Χίτλερ.
Καταδικάζουμε απερίφραστα την παρέμβαση του Χρυσαυγίτη Περιφερειακού Συμβούλου και καλούμε τον Δημοκρατικό λαό της περιοχής μας να απομονώσουν την εγκληματική Ναζιστική οργάνωση και τους εκπροσώπους της.
Επίσης καταδικάζουμε και τις φωνές εκείνες που στο όνομα της θεωρίας των δυο άκρων προσπαθούν να συμψηφίσουν θύτες και θύματα ταυτίζοντας το ΚΚΕ με τη Χρυσή Αυγή!
Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου