Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Δύο νέα βιβλία που ζωντανεύουν από την bitar! Οι βασιλιάδες της ζούγκλας και Χριστουγεννιάτικο Μυστικό.

Μετά τα δύο πρώτα βιβλία που ζωντανεύουν, της σειράς livebooks.gr, κυκλοφόρησαν δύο νέοι τίτλοι με νέες καινοτομίες. 
Οι Βασιλιάδες της ζούγκλας είναι το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα και επιτρέπει στα παιδιά να δουν τα 10 ζώα που περιλαμβάνει, να
ζωντανεύουν μπροστά στις οθόνες των φορητών τους συσκευών. 
Επιπλέον τα παιδιά μπορούν να βγουν φωτογραφίες με ένα από τα ζώα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αυξομείωσης του μεγέθους, περιστροφής αλλά και μεταφοράς του κάθε ζώου, κάτι που σε συνδυασμό με την φαντασία μικρών και μεγάλων, μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικές φωτογραφίες. Μόλις τραβήξετε μία φωτογραφία, αμέσως μπορείτε να την δείτε, να την μοιραστείτε στα Social Media ή μέσω email.
Διατίθεται προς το παρόν μόνο για συσκευές με Android.
Δείτε το βίντεο:


Είναι διαθέσιμο για παραγγελίες μόνο στο www.livebooks.gr. Κοστίζει 10,90 ευρώ και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, στον χώρο σας.

Το “Χριστουγεννιάτικο Μυστικό” είναι άλλο ένα βιβλίο ζωγραφικής, στου οποίου το εξώφυλλο ζωντανεύει η γνωστή νεράιδα και αφηγείται μία συναρπαστική και γεμάτη αγωνία, χριστουγεννιάτικη ιστορία, με την φωνή ενός παιδιού! 
Έχει μικρότερο μέγεθος, το κόστος του είναι μόλις στα 5 ευρώ και λειτουργεί προς το παρόν μόνο σε συσκευές με Android.
Χριστουγεννιάτικη Προσφορά: Με την αγορά δύο βιβλίων από το Livebooks.gr, δώρο ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο παιχνίδι αξίας 12 ευρώ! Βγες φωτογραφίες και χόρεψε με τον Άγιο Βασίλη και τους ταράνδους του, στο σπίτι σου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου