Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Εορταστικές συναυλίες του Ωδείου Φλώρινας

Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί στη σειρά συναυλιών και παραστάσεων που διοργανώνει για την εορταστική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα στις:


16/12/2015 : Χριστουγεννιάτικη γιορτή τμημάτων Προπαιδείας της κ. Π. Ζωγράφου και της Παιδικής Χορωδίας υπό τη διεύθυνση της κ. Α.Μ.Διδασκάλου, στις 5:30 μ.μ. (Αίθουσα “Θ.Αγγελόπουλος” Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας)

18/12/2015 : Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Ωδείου στο Αμύνταιο στις 7 μ.μ. (Αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αμυνταίου)

20/12/2015 : Εμφάνιση του παραδοσιακού συνόλου και της τάξης ελ.τραγουδιού του Ωδείου στην παρουσίαση της Κοντράλτο (Η αρκούδα με το τσέλο), έργο τέχνης του Γιώργου Μπαρδάκα στις 5 μ.μ. (Καφέ Άρωμα στην Μελίτη)

20/12/2015 : Κεντρική Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Ωδείου με μουσικά του σύνολα στη Φλώρινα στις 6 μ.μ. (Αίθουσα “Θ.Αγγελόπουλος” Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας)

21/12/2015 : Συνεργασία της Μικτής Χορωδίας του Ωδείου στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με την ομάδα Αγγλικής Λογοτεχνίας του 1ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας και το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Φλώρινας στην εκδήλωση –multiproject  « Christmas Magic  –  Η Μαγεία των Χριστουγέννων ». Παράσταση πρωινή : 12.00 μ. για τα σχολεία και απογευματινή: 19.00μ.μ. για το κοινό της (Αίθουσα “Θ.Αγγελόπουλος” Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας)

23/12/2015 : Συμμετοχή του Ωδείου στην Χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση της Παιδικής Θεατρικής Ομάδας της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας σε επιμέλεια της Δήμητρας Ξενάκη στις 5.30 μ.μ. (Αίθουσα “Θ.Αγγελόπουλος” Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας)

Το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του Ωδείου ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και ευτυχία.

Ο Διευθυντής του Ωδείου Φλώρινας
Βασίλειος Κίτσος 

Ο Διευθυντής του Παραρτήματος Αμυνταίου
Ιωάννης Παυλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου