Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ο Γιώργος Τσούλης στην Εθνική Ομάδα Διάθλου

Αναχώρησε χθες η Εθνική Ομάδα Διάθλου για να συμμετέχει σε σειρά αγώνων διάθλου στην Κεντρική Ευρώπη. Στην ομάδα συμμετέχει ο αθλητής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Τσούλης Γιώργος και θα συμμετέχει σε σειρά αγώνων σε Ιταλία, Αυστρία και Γερμανία. 
Στην αποστολή συμμετέχουν οι αθλητές
Τσακίρη Μαρία (ΔΡΑ), Μαυρίδης Νικόλαος (ΔΡΑ), Τσουρέκας Νικόλαος (ΜΕΤ), Παπάσης Παναγιώτης (ΜΕΤ), Τσουλης Γεώργιος (ΦΛΩ) και Νιμπίτη Γεωργία (ΝΑΟ). Την αποστολή συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Ξάνθης Κ. και Τσακίρης Αθ..
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας εύχονται καλά αποτελέσματα.
Επίσης ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ετήσιου σεμιναρίου Τεχνικών Εκπροσώπων & στελεχών αγώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων. Πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2015 με συμμετοχή περισσότερων από 90 τεχνικών εκπροσώπων και στελεχών αγώνων. 
Συζητήθηκαν διάφορα τεχνικά και οργανωτικά θέματα, σχετικά με την οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων Χιονοδρομίας. Ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας έδωσε το παρόν, με την πολυπληθέστερη ομάδα στελεχών από όλους τους παρευρισκόμενους Συλλόγους, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά, την πολύ μεγάλη παράδοση και εμπειρία στην διοργάνωση αγώνων χιονοδρομίας υψηλού επιπέδου. Όπως κάθε χρόνο, σύντομα τα στελέχη του συλλόγου θα οργανώσουν συναντήσεις, στα γραφεία του συλλόγου, για την ενημέρωση όλων των μελών του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας τα οποία θα συμμετέχουν στην διοργάνωση των αγώνων του Πρωταθλήματος που θα γίνουν στην πόλη μας.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρο
Γιαζιτζίδης Σάββας
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου