Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Αλλάζουμε σελίδα στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στην Ελλάδα

Η μεγάλη συμμετοχή των ενεργών πολιτών στις διαδικασίες ανάδειξης νέου Προέδρου Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι αφυπνίζει τον ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο. 400.000 πολίτες δημιουργούν τις βάσεις για να οικοδομηθεί μια «καινούργια» Νέα Δημοκρατία με νέο Πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με δημιουργική ανανέωση και διεύρυνση η Νέα Δημοκρατία θα καταφέρει να
ανακτήσει ξανά την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των πολιτών. 
Ο νέος Πρόεδρος της Νέας δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης δεν καλείτε μόνο να «αλλάξει» τη ΝΔ αλλά να δημιουργήσει το πλάνο της Ελλάδας της ανάπτυξης και των μεταρρυθμίσεων. Από την πρώτη γραμμή της μάχης ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με όλα τα στελέχη, ενωμένοι και πιο δυνατοί, θα παλέψουμε για την Ελλάδα που μας αξίζει.
Η επικίνδυνη ανικανότητα, ο λαϊκισμός και η υποκρισία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δίνουν τροφή για σκληρή αντιπολίτευση. Η εξαπάτηση του Ελληνικού λαού από τα μεγάλα ψέματα και τις  κενές υποσχέσεις, έχουν οδηγήσει τη χώρα ξανά στην ύφεση. Σε 12 μήνες κατάφεραν να αποσταθεροποιήσουν την Ελληνική οικονομία και το τραπεζικό σύστημα. Με την τακτική επιβολής νέων φόρων κατέστρεψαν την ιδιωτική πρωτοβουλία και την ελεύθερη οικονομία. Η κυβέρνηση «επικοινωνίας» λειτουργεί μόνο με τη λογική του συγκεντρωτικού και πελατειακού κράτους.
Στη Νέα Δημοκρατία όλοι μαζί με το νέο Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη με συνέπεια, εργατικότητα, αξιοκρατία, αλήθεια και αποτελεσματικότητα θα δώσουμε τους αγώνες μας για την Ελλάδα της ευημερίας. 
Ιωαννίδης Δημήτριος
Γεωπόνος Α.Π.Θ.
Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Φλώρινας

1 σχόλιο:

  1. Τελικα δεν υπαρχει Σωτηρια γι αυτην την χωρα δυστυχως.....Τι πρεπει να σας κανουν επιτελους ν αρχισουν να σας παιρνουν τα οργανα για να βαλετε μυαλο???Κριμα νεα παιδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή