Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Οργάνωση του χρόνου και Διαχείριση του Άγχους

Το Φροντιστήριο Μ.Ε. ΜΕΤΑΔΟΣΗ  και το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού TANGRAM πραγματοποίησαν με επιτυχία στις 19 Μαρτίου 2016 στους χώρους του Φροντιστηρίου ΜΕΤΑΔΟΣΗ σεμινάριο με θέμα: Οργάνωση του χρόνου και Διαχείριση του Άγχους για
τους μαθητές και τις μαθήτριες του Λυκείου εν όψει των ενδοσχολικών και πανελλήνιων εξετάσεων. 
Στόχος μας αποτελούσε η ενεργή συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών, συμμετοχή που επετεύχθη είτε συλλογικά είτε εξατομικευμένα καθώς το σεμινάριο ήταν βιωματικό και δεν αποτελούσε μια απλή εισήγηση. Οι μαθητές και οι μαθήτριες αποκόμισαν χρήσιμες γνώσεις και εφάρμοσαν τεχνικές οργάνωσης του χρόνου τους για την αντιμετώπιση των πολλαπλών απαιτήσεων των εξετάσεων. 
Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η εξαιρετική κ. Μαρία Μπηλιώνη, Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής, Επιστημονική  Υπεύθυνη του Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού TANGRAM στην Κοζάνη.
Η εκπαιδευτική ομάδα του Φροντιστήριο Μ.Ε. ΜΕΤΑΔΟΣΗ  λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις ανησυχίες των μαθητών και των μαθητριών της υλοποίησε την παραπάνω δράση με απόλυτη επιτυχία. Οι Υπεύθυνες Σπουδών Γωγώ και Έφη Κηπουροπούλου ευχαριστούν την κ. Μπηλιώνη για τον άριστο συντονισμό και την περαίωση του σεμιναρίου καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριες τους για την ενεργή συμμετοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου