Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Συγχαρητήρια επιστολή για Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, συγχαίρουν τους μαθητές της Ε΄ τάξης του σχολείου
Ζήδρο Γεώργιο, Καράντζα Κωνσταντίνα, Σταυρίδη Δημήτριο, Σταυρίδου Άννα και Τράικο Θωμά, καθώς και τον δάσκαλό τους Αρβανιτάκη Γιάννη, καθηγητή πληροφορικής, για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με θέμα «Ο Γαλαξίας μας». 
Στην τελική φάση του διαγωνισμό συμμετείχαν 50 ομάδες από όλη την Ελλάδα που είχαν προκριθεί από την προκριματική φάση (350 συμμετοχές). 
Για άλλη μια φορά μας έκαναν πολύ περήφανους εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο και την πόλη μας σε έναν πανελλήνιο διαγωνισμό.
Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και ιδιαίτερα προς τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπίρο Στέφανο και τον περιφερειακό σύμβουλο Γέρου Κωνσταντίνο για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης, χωρίς την συνδρομή των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η συμμετοχή του σχολείου μας στον διαγωνισμό.   
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στο link του σχολείου μας :
http://ppf.edu.gr/activities/symmetohi-toy-sholeioy-mas-ston-teliko-toy-panellinioy-diagonismoy-ekpaideytikis

Ο Διευθυντής του σχολείου
Σεχίδης Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου