Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Συνάντηση των Προεδρείων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς & Φλώρινας με τον Υπουργό Εσωτερικών Π.Κουρουμπλή

Στην Κοζάνη χθες 02 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση  των Προεδρείων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς & Φλώρινας με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ, παρουσία και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρου ΚΑΡΥΠΙΔΗ και του
Προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας κ.Ιωάννη  ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ, προκειμένου τον ενημερώσουμε για τα τρέχοντα προβλήματα των αστυνομικών της Δυτικής Μακεδονίας.
Τα θέματα που συζητήθηκαν και τέθηκαν από τους Προέδρους των Ενώσεων ήταν καταρχήν η ενίσχυση των Υπηρεσιών με αστυνομικό προσωπικό όλων των Διευθύνσεων και  κυρίως της Κοζάνης και των Γρεβενών που για το έτος 2016 δεν συμπεριλήφθηκαν στους πίνακες των τακτικών μεταθέσεων. 
Τα κτιριακά θέματα, όσον αφορά την ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς, την μεταστέγαση των Υπηρεσιών  της Δ.Α. Γρεβενών και το ζήτημα της τηλεθέρμανσης του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης.
 Από τον Πρόεδρο της Φλώρινας, εκτός από τα επιμέρους θέματα της Δ.Α. Φλώρινας, κατατέθηκε υπόμνημα με τις θέσεις της Ένωσης, για την επικείμενη αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών.     
Ο κ. Υπουργός, αφού έκανε εκτεταμένη αναφορά στην ιδιαιτερότητα της Δυτικής Μακεδονίας, μας ενημέρωσε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να επιλυθούν άμεσα τα προβλήματα που του θέσαμε και τόνισε ότι σε νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες θα μας ενημερώσει διεξοδικά για την πορεία των αιτημάτων μας.
 Στον κ. Υπουργό κατατέθηκε σχετικό Υπόμνημα με θέμα το προσφυγικό, το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας μας και ζητήματα Υλικοτεχνικού Εξοπλισμού.
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Δ.Σ. ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
   Παναγιώτης ΒΑΖΟΥΡΑΣ
 Γρηγόριος ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
 Θωμάς ΝΑΤΣΗΣ
Ιωάννης ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου