Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Αγωνιστική Ποδηλασία:Επιτυχίες για τον ΑΟΦ, Χρυσός ο Παναγιώτης Τσικάρης-Αργυρές Τίτα Νεφέλη και Μπέλλη Μαρία

Στα Φάρσαλα βρέθηκαν 14 ποδηλάτες του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας  και ο προπονητής τους Τίτας Χρήστος, προκειμένου να λάβουν μέρος στον προγραμματισμένο διασυλλογικό αγώνα Mountain Bike, αγώνας που είναι ενταγμένος στο Αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής
Ομοσπονδίας ποδηλασίας με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πραγματοποιήθηκε στις 16/4/16, στο Αισθητικό Άλσος Φαρσάλων, με άψογους διοργανωτές τον Π.Γ.Σ Λάρισας και τον Δήμο Φαρσάλων.
Πολυπληθέστερη Ποδηλατική αποστολή ήταν ο ΑΟΦ, ενώ οι συμμετοχές άγγιξαν τις 96 από 11 αμιγώς ποδηλατικούς συλλόγους της επικράτειας.
Εξαιρετική η εμφάνηση όλων των αθλητών του ΑΟΦ, με τον Τσικάρη Παναγιώτη, την Νεφέλη Τίτα και την Μπέλλη Μαρία να διακρίνονται στις κατηγορία τους, κατακτώντας την πρώτη και τις δύο δεύτερες θέσεις αντίστοιχα. Η διαδρομή των 3,5 km του αγώνα, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική (σχεδιασμένη για downhill bike) με απότομες ανηφόρες και πετρώδη κατηφορικά μονοπάτια, που σε συνάρτηση με την αφόρητη ζέστη, δυσκόλεψαν  πολύ τους ποδηλάτες.
Το Δ.Σ συγχαίρει σε όλους τους αθλητές του ΑΟΦ για την  και συμμετοχή και τις επιδόσεις τους, ευχαριστεί επίσης ιδιαίτερα την επιχείρηση Αφοι Μπέλλη για την πολύτιμη βοήθειά της. Οι επόμενοι 2 ποδηλατικοί αγώνες που θα λάβει μέρος ο ΑΟΦ με 31 αθλητές του, είναι στην Θεσσαλονική στις 27/4 και στις 14/5.
Για photo αγώνων στο: www.aoflor.gr 
Τα αποτελέσματα για τον ΑΟΦ ήταν:

Α/Α
Ονοματεπώνυμο
Κατάταξη
Κατηγορία
1
ΤΣΙΚΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
1ος
OPEN
2
ΔΟΥΜΤΣΗ  ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ
5η
Μ.ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
3
ΜΠΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ
2η
Μ.ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
4
ΤΣΙΚΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
5ος
Μ.ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ
5
ΤΣΙΚΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
6ος
Μ.ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ
56
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
7ος
Μ.ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ
7
ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ
11ος
Μ.ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ
8
ΤΟΡΤΟΠΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
10ος
Μ.ΜΙΚΡΑ ΑΓΟΡΙΑ
9
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣ
14ος
Μ.ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ
10
ΓΑΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
9ος
Μ.ΜΕΓΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ
11
ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ
2η
ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΑ
12
ΝΟΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
5η
ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΑ
13
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
5ος
ΠΑΜΠΑΙΔΑΣ
14
ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
7ος
ΠΑΜΠΑΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου