Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Συγχαρητήριο της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων Φλώρινας

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Φλώρινας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας μετά την ολοκλήρωση των Πανελλη-νίων Σχολικών Αγώνων Ομαδικών Αθλημάτων Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου καθώς και των Πανελ-ληνίων Σχολικών Αγώνων Λυκείων Κλασικού Αθλητισμού, συγχαίρει:

1. Τον μαθητή του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας Βοσκόπουλου Ιωάννη του Σταύρου για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο αγώνισμα 100μ. ταχύτητας στους τελικούς αγώνες κλασικού αθλητι-σμού που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα στις 10-11 Μαΐου 2016.   
2. Την ομάδα χειροσφαίρισης αγοριών του ΕΠΑΛ Αμυνταίου η οποία κέρδισε στη Β΄ φάση την πρωταθλήτρια ομάδα της Κοζάνης και στη συνέχεια την νικήτρια ομάδα Ιονίων Νήσων και έ-φτασε στις 16 καλύτερες ομάδες.
3. Την ομάδα καλαθοσφαίρισης κοριτσιών των Λυκειακών Τάξεων Λαιμού η οποία κέρδισε στη Β΄ φάση την πρωταθλήτρια ομάδα των Γρεβενών.
4. Τον μαθητή του ΓΕΛ Αμυνταίου Τσουμήτα Δημήτριο του Αλεξάνδρου για την τιμητική συμμετο-χή του στην τελική φάση τζούντο στην Αθήνα. 
5. Όλες τις πρωταθλήτριες ομάδες Α΄ φάσης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας στα ομαδικά α-γωνίσματα για την κατάκτηση της νίκης τους. 

Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου