Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Συλλήψεις στη Φλώρινα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Την Τετάρτη (13-07-2016) το απόγευμα στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν δύο ημεδαπούς (42 και 35 χρονών), για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, κατά περίπτωση. 
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη
αξιοποίηση στοιχείων πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 35χρονου στην Φλώρινα, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε  -1- δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -65- εκατοστών, το οποίο βρισκόταν μέσα σε γλάστρα, καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 42χρονου σε περιοχή της Φλώρινας, βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε. 
Τις ανωτέρω μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης οι προαναφερόμενοι τις είχαν προμηθευτεί σε προγενέστερο χρόνο από 44χρονο ημεδαπό, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης της αυτόφωρης διαδικασίας.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

2 σχόλια:

  1. Δικαίως αυτοί οι... άντρες, αξίζουν το παγκόσμιο βραβείο της "Καλύτερης και Αποτελεσματικότερης Αστυνομικής Ομάδας Όλων των Εποχών" αφού βρίσκονται κάθε τόσο αντιμέτωποι με αυτούς τους επικίνδυνους κακοποιούς εξυπηρετώντας πάντα το δημόσιο συμφέρον. Δε μπορώ να καταλάβω μόνο πως τους ξεφεύγουν μερικά φορτηγά με αλβανικό χασίσι. ηρωίνη και όπλα που τροφοδοτούν όλη την ελληνική αγορά εδώ και δεκαετίες, ενώ είναι ικανοί να εντοπίσουν "-1- δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -65- εκατοστών" ΟΥΑΟΥΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα κορίτσια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή