Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Συναυλία – Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο

Ο Σύλλογος Θεσσαλών & Φίλων Ν. Φλώρινας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ‘’Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016’’ του Δήμου Φλώρινας του Ν.Π.Δ.Δ.Κ.Π.Α., σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας διοργανώνει μεγάλη συναυλία που θα γίνει το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 21:00 στην Φλώρινα στο προαύλιο του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό που , θα είναι αφιερωμένη σε έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες Λαϊκούς Τραγουδιστές, το Δημήτρη Μητροπάνο.

Ο Μανώλης Χατζημανώλης, παλιός του συνεργάτης, και η Δέσποινα Παγιούλα, θα μας ταξιδέψουν με τα αξέχαστα τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου και θα ξεδιπλώσουν την σπουδαία παρακαταθήκη και την συνεργασία του με τους μεγάλους Έλληνες Συνθέτες.
Το Σαββατόβραδο της ‘σαλονίκης’’, ‘’το ζεϊμπέκικο του Αρχάγγελου’’, ‘’Ο Άγιος Φεβρουάριος’’, ‘’τα Λαδάδικα’’, ‘’Ρόζα’’ … και πολλά από τα ομορφότερα τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές στην Συναυλία – Αφιέρωμα στον ‘’Άρχοντα του ζεϊμπέκικου’’ στη φωνή που τόσο αγαπήθηκε και που τόσο απρόσμενα σίγησε.
Τραγούδια που ο λαός κρατά ζωντανά στην μνήμη του και σιγοτραγουδά σε κάθε χαρά, λύπη, προσμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου