Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Γεώργιος Τσούλης και Νικόλαος Κουσουρέτας στους βαλκανικούς αγώνες roller ski στο Κρούσοβο

Άριστα αποτελέσματα πέτυχαν οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας στο δεύτερο τεστ φυσικής κατάστασης των επίλεκτων αθλητών, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21/8, από την ελληνική ομοσπονδία χειμερινών αθλημάτων. Συγκεκριμένα
οι αθλητές δρόμων αντοχής του Σ.Ο.Χ. Στανίδου Ελευθερία, Κουσουρέτας Νικόλαος και Τσούλης Γεώργιος μετέβησαν στο Μέτσοβο συνοδεία του προπονητή των ακαδημιών του Συλλόγου Τσούλη Στυλιανού.
Από τις 26 Αυγούστου 2016 οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Κουσουρέτας Νικόλαος και Τσούλης Γεώργιος θα μεταβούν στο γειτονικό Κρούσοβο με την εθνική ομάδα Δρόμων Αντοχής. Οι αθλητές θα συμμετάσχουν στους βαλκανικούς αγώνες δρόμων αντοχής με ρόλλερσκι (27-28 Αυγούστου). Οι υπόλοιποι αθλητές που συμμετέχουν στην αποστολή είναι: Παναγιώτης Παπάσης (ΜΕΤ), Νικόλαος Τσουρέκας (ΜΕΤ), Μπατσής Ιωάννης (ΝΑΟ), Καραμίχας Κλεάνθης (ΜΕΤ), Νάκας Γεώργιος (ΜΕΤ), Κυριαζής Δημήτρης (ΒΟΛ) και οι αθλήτριες: Ελισσάβετ Αναστασιάδου (ΝΑΟ) και Νιμπίτη Γεωργία (ΝΑΟ). Την ομάδα συνοδεύει ο ομοσπονδιακός προπονητής Κυριάκος Ξάνθης.
Θα πραγματοποιηθεί ένας αγώνας απόστασης 12.500 μέτρων το Σάββατο 27/8 και ένας αγώνας σπριντ 4.000 μέτρων την Κυριακή 28/8. Ο αγώνας παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και αναμένετε να έχει μεγάλο συναγωνισμό με πολλές συμμετοχές.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές καλά αποτελέσματα στους βαλκανικούς αγώνες αλλά και στους υπόλοιπους αγώνες της θερινής περιόδου που θα ακολουθήσουν και καλή συνέχεια στην θερινή τους προετοιμασία. Όσοι ενδιαφέρονται για εγγραφές στα τμήματα των ακαδημιών δρόμων αντοχής του Συλλόγου μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συλλόγου 23850 29939 ή μέσω e-mail: soch_flo@cyta.gr αλλά και με τον υπεύθυνο προπονητή κ. Τσούλη Στυλιανό στο τηλ. 6980 532065.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου