Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

2 κύπελλα για την ομάδα τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας στο 5ο Τουρνουά τένις

 Στην 1η θέση η Ελευθερία Κουτσοτόλη και στην 2η η Ελευθερία Ιωσήφ στο τουρνουά γυναικών που διοργάνωσε η ομάδα μας με το Δήμο Φλώρινας. Παίζοντας πολύ καλό και σωστό τένις οι αθλήτριες μας έφτασαν μέχρι τον τελικό όπου μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι η
Ε. Κουτσοτόλη αναδείχτηκε νικήτρια με 6-3 /6-1. Η νικήτρια του τουρνουά κέρδισε στους προηγούμενους γύρους με 2-0 σετ την Κ. Μαλεσάνκου και την Χ. Ζιώρδα. και η φιναλίστ του τελικού επίσης με 2-0 την Σ. Ζάμπρα και την Α. Παπάζογλου.  Σημαντική ήταν σ' αυτούς τους αγώνες και η παρουσία τη αθλήτριάς μας Κατερίνας Μαλεσάνκου. 
Στο τουρνουά των ανδρών πήραν μέρος από την ομάδα μας οι Γιώργος Τζώτζης και Φωκίων Παπαθανασίου αποδίδοντας εξαιρετικό τένις. Νικητής αναδείχτηκε ο Π. Ταμουτσέλης έναντι του Γ.Ταλλίδη με 2-1 σετ. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και κυρίως στις δύο φιναλίστ του τελικού ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΚΟΥΤΣΟΤΟΛΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΙΩΣΗΦ. Η απόδοσή τους στους Αγώνες αυτούς αναδεικνύει για άλλη μια φορά την ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη  δουλειά που γίνεται στο σύλλογο από τους προπονητές Κουτσοτόλη Βασίλη και Γυφτοπούλου Φανή. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία των αγώνων και κυρίως το Δήμο Φλώρινας όπως επίσης και όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου