Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Αποτελέσματα των αθλητών του ΣΟΧ στους βαλκανικούς αγώνες Roller Ski στο Κρούσοβο

Εντυπωσιακός ήταν ο απολογισμός της ελληνικής ομάδας δρόμων αντοχής στο διεθνή αγώνα Ρόλλερσκι που διεξήχθη στο ηρωικό Κρούσεβο τις 27 και 28 Αυγούστου 2016. Στην ομάδα συμμετείχαν οι αθλητές του Σ.Ο.Χ.
Φλώρινας Κουσουρέτας Νικόλας και Τσούλης Γεώργιος που κατάφεραν να μείνουν πολύ κοντά στα μετάλλια και τις δύο μέρες του αγώνα κερδίζοντας πολύτιμους βαθμούς FIS. Στους αγώνες συμμετείχαν 40 περίπου αθλητές από τρείς χώρες. H Ελληνική αποστολή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, κερδίζοντας 9 μετάλλια και πολλές θέσεις στην πρώτη δεκαπεντάδα της γενικής τόσο στους άνδρες όσο και στους εφήβους.
Αναλυτικότερα το Σάββατο 27 Αυγούστου, στο αγώνισμα των 12 χλμ Ανάβαση Ελεύθερη τεχνική της κατηγορίας Αντρών οι Καραμίχας Κλεάνθης και Τσουρέκας Νικόλαος τερμάτισαν στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Στην κατάταξη των Εφήβων (U18) του ιδίου αγωνίσματος ο Τσουρέκας Νικόλαος κατετάγει στη δεύτερη, ο Παπάσης Παναγιώτης στην τρίτη θέση. Στην ίδια κατηγορία οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Τσούλης Νικόλαος και Κουσουρέτας Νικόλαος κατετάγησαν στη 4η και 5η θέση αντίστοιχα. Στις Γυναίκες στα 5 χλμ Ανάβαση Ελεύθερη τεχνική η Νιμπήτη Γεωργία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και στην κατάταξη των Νεανίδων (U18) η Αναστασιάδου Ελίζα κατέλαβε την τρίτη θέση. Στην γενική κατάταξη οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. τερμάτισαν στην 12η και 13η θέση με πολύ καλές διαφορές από τους άντρες.
Την Κυριακή 28 Αυγούστου στο αγώνισμα των 3 χλμ σπρίντ ο Τσουρέκας Νικόλαος κέρδισε άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο στην γενική κατάξη και ένα χρυσό στην κατηγορία των Εφήβων (U18). Στην κατηγορία των εφήβων (U18) οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Τσούλης Νικόλαος και Κουσουρέτας Νικόλαος κατετάγησαν και πάλι στη 4η και 5η θέση αντίστοιχα, με ακόμα καλύτερες διαφορές από τους πρώτους, έτσι στη γενική κατάταξη κατέλαβαν την 9η
και 13η θέση. Στο ίδιο αγώνισμα της κατηγορίας Γυναικών, η Αναστασιάδου Ελίζα τερμάτισε στην τρίτη θέση και ανέβηκε στο βάθρο των νικητριών για δεύτερη φορά.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές θερμά συγχαρητήρια για τα άριστα αποτελέσματα και καλή συνέχεια στην θερινή τους προετοιμασία. Όσοι ενδιαφέρονται για εγγραφές στα τμήματα των ακαδημιών δρόμων αντοχής του Συλλόγου μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συλλόγου 23850 29939 ή μέσω e-mail: soch_flo@cyta.gr αλλά και με τον υπεύθυνο προπονητή κ. Τσούλη Στυλιανό στο τηλ. , 6980 532065.
Τα αποτελέσματα αναλυτικά στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων
www.eoxa.gr.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου