Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

«Χτύπησαν» κοσμηματοπολείο στο κέντρο της πόλης

Δεκάδες χρυσαφικά ανεκτίμητης αξίας έκλεψαν άγνωστοι από μαγαζί χρυσαφικών στο κέντρο της πόλης της Φλώρινας χθες τα ξημερώματα. Οι δράστες ή ο δράστης έσπασε τη τζαμαρία του καταστήματος, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν παίρνοντας από την βιτρίνα δεκάδες χρυσαφικά το κόστος των οποίων ακόμα δεν έχει υπολογιστεί. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Φλώρινας αυτή την ώρα βρίσκονται στο σημείο λαμβάνοντας αποτυπώματα από τα κομμάτια του τζαμιού της βιτρίνας που έσπασαν οι δράστες ή ο δράστης.
Συντάκτης: Θωμαή Αδάμου
Πηγή: ΕΡΤ Φλώρινας

2 σχόλια:

  1. Μέσα στο κέντρο της πόλης μας δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά και μάλιστα με παρουσία τουλάχιστον πέντε περιπολικών και 12-15 ανδρών. Καμία πόλη στην ΕΛΛΆΔΑ δεν έχει τα περιπολικά που έχει η φλΩρινα σε κάθε ωράριο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι κλέφτες τους έπιασαν στον βαθύ ύπνο κάτι που γίνεται καθημερινά. Μπορεί να μας ενημερώσει σχετικά ο Διευθυντής Αστυνομίας και εάν έχει κάποιος την ευθύνη για το περιστατικό;Εκεί στην Ασφάλεια κουράζονται πάρα ΠΟΛΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θες να ξέρεις 6:02 ή βάρδια των αστυνομικών τελειώνει στις 2:30 π.μ.! Οπότε ένας ληστής μπορούσε άνετα να δράσει σε μία τέτοια μικρή πόλη ή κομώπολη καλύτερα... Εξάλλου ο ιδιοκτήτης είχε ξεχάσει να κατεβάσει τα σίδερα ασφαλείας οπότε ήταν εύκολο το σπάσιμο του τζαμιού της βιτρίνας! Επιπλέον τα κλοπιμαία ήταν αξίας 30.000€ δηλ.περ. το μισό μαγαζί... Το μόνο που έχω να πω είναι συλλυπητήρια στον ιδιοκτήτη ! Αυτή είναι και από τις πρώτες ληστείες της Φλώρινας...

      Διαγραφή