Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Με χαμόγελα αισιοδοξίας παρουσιάστηκε η γυναικεία ομάδα των Σαρισών

Την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 έγινε η επίσημη παρουσίαση της γυναικείας ομάδας των ΣΑΡΙΣΩΝ, η οποία θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.
Η Φλώρινα υποδέχτηκε το τριήμερο
28-30/8 τα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα των ΣΑΡΙΣΩΝ καθώς και τον προπονητή της ομάδας που θα ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας την νέα αγωνιστική περίοδο.
Πρόκειται για τις αθλήτριες Γεωργία Ζαβιτσάνου (23), Πρωταθλήτρια Ελλάδας 2016 στο ατομικό γυναικών και μέλος της Εθνικής Ελλάδας, Αλίκη Κιούφη (23), Πρωταθλήτρια 2016 στο διασυλλογικό γυναικών με την ομάδα του Ταύρου και Θάλεια Κορδούτη (19) μέλος της Εθνικής Ελλάδας. Η τέταρτη της παρέας YuHua Liu (21), τρίτη στο ατομικό γυναικών της Γαλλίας 2016, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.
Τις αθλήτριες συνόδευε ο διακεκριμένος προπονητής Γιάννης Κορδούτης.
Κατά την παρουσία της στη Φλώρινα η γυναικεία ομάδα είχε την ευκαιρία εκτός της εκδήλωσης της επίσημης παρουσίας, να κάνει προπόνηση μαζί με τους μικρούς αθλητές της ομάδας, να γνωρίσει την πόλη, αλλά και να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις του Δήμου, συμμετέχοντας στην παρουσίαση της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο νέο πάρκο.
Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας έγινε στο Ξενοδοχείο KING ALEXANDER, χορηγό του συλλόγου. Στην αρχή μίλησε ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Αριστείδου Άρης, ο οποίος ανέφερε την σταθερά ανερχόμενη ανάπτυξη των ΣΑΡΙΣΩΝ και την αρμονική συνεργασία Συλλόγου – Δήμου. Επίσης τόνισε ότι ο Δήμος πάντα θα στέκεται στο πλευρό της ομάδας στην προσπάθεια που κάνει για την προβολή της πόλης μας.
Στη συνέχεια πήραν τον λόγο οι Γιώργος Λυγούρας, Πρόεδρος, Αθανάσιος Σαμπαλής Αντιπρόεδρος, Κων/νος Φωτιάδης, Γ. Γραμματέας, Γιώργος Καλογήρου Ταμίας, Ελσάμι Γιάσερ, Έφορος, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να εκπροσωπείται η Φλώρινα στο υψηλότερο πρωτάθλημα της χώρας. Καμία άλλη ομάδα της πόλης μας δεν παίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της χώρας. Ο Πρόεδρος επίσης αναφέρθηκε στους χορηγούς της ομάδας οι οποίοι ενισχύουν σημαντικά το σύλλογο και βοηθούν στην πραγμάτωση των στόχων κάθε χρόνο. Εξέφρασε ευχαριστήρια προς όλους. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμο-Περιφέρεια), τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή του συλλόγου και του αθλήματος,αλλά και τους μεγάλους χορηγούς MEGAS YEEROS, ΥΓΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΟΥΛΙΑΡΗΣ, Μ.Ε.Τ.Ε., «Η ΓΩΝΙΑ», «ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ», ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ «ΜΙΜΗΣ», «ΟΛΥΜΠΙΟΝ», ΛΙΓΝΙΤΟΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ, ΑUTO SOUMPASIS.
Τέλος, τον λόγο πήραν οι αθλήτριες και προπονητής της ομάδας, οι οποίοι αφού ευχαρίστησαν την διοίκηση για την συνεργασία αναφέρθηκαν στους στόχους της φετινής χρονιάς που είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η διεκδίκηση του Πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου