Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Έναρξη λειτουργίας δωρεάν Κοινωνικού Φροντιστηρίου Γυμνασίου & Λυκείου του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Φλώρινας

Με αίσθημα μεγάλης χαράς και ευθύνης σας ανακοινώνουμε ότι στο πλαίσιο προσφοράς και στήριξης στην τοπική μας κοινωνία, που τόσο δοκιμάστηκε και συνεχίζει να δοκιμάζεται όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας αποφασίσαμε να
προσφέρουμε στους μαθητές, τόσο του σχολείου μας, όσο και όλων των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου της πόλης μας, δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα ενίσχυσης των γνώσεών τους. Οι εγγραφές ξεκινούν από 6 Οκτωβρίου και παραμένουν ανοιχτές για όσους μαθητές και μαθήτριες ενδιαφέρονται.
Η προσφορά αφορά μαθήματα Φιλολογικά, Φυσικής, Χημείας, Αγγλικής Γλώσσας  και Βυζαντινής Μουσικής από εξαίρετους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στις φιλόξενες εγκαταστάσεις μας, στο κέντρο της Φλώρινας (έναντι Ι. Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Παντελεήμονος), κατά τις απογευματινές ώρες, σε ημέρες και ώρες που θα καθοριστούν μετά τη διαμόρφωση των τμημάτων.
Είμαστε επίσης στην ευτυχή θέση να σας ενημερώσουμε ότι από το τρέχον σχ. έτος συνδράμουμε μετά τιμής στην εξαίρετη προσπάθεια της Ι.Μ. Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οργανώνει και λειτουργεί δωρεάν κοινωνικό φροντιστήριο, σε συνεργασία με την Ορθόδοξο Ιεραποστολική Αδελφότητα «ΑΓΙΑ ΜΑΚΡΙΝΑ». Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των μαθητών και μαθητριών του κοινωνικού φροντιστηρίου παρέχουμε τους χώρους του σχολείου μας, για την πραγματοποίηση των μαθημάτων.
Όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Θεόκλητος, «η εκκλησία μέσα από το Φιλανθρωπικό της έργο βοηθάει και στην πνευματική μόρφωση των παιδιών που έχουν τη θέληση να μάθουν και να πετύχουν σε κάποιο πανεπιστήμιο αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα σε κάποιο φροντιστήριο».
Για περισσότερες πληροφορίες για τις αιτήσεις εγγραφών, μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση του Σχολείου μας, στα τηλέφωνα 23850 45527 & 23850 23300, ΔΕ-ΠΑ 08:30-14:00, καθώς και με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mail@lyk-ekkl-florin.flo.sch.gr, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου