Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Αργυρό μετάλλιο ο Ελσάμι Ιωσήφ σε μεγάλη συμμετοχή των Σαρισών στη Σίνδο

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η εμφάνιση των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Σίνδου. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σίνδου και πήραν μέρος 215 αθλητές/τριες από όλη την Ελλάδα.
Για μία ακόμα φορά η ομάδα της
Φλώρινας που αποτελούνταν από 12 παιδιά τα πήγε θαυμάσια. Ένα μετάλλιο και πολλές καλές θέσεις είναι το αποτέλεσμα που γέμισε ικανοποίηση όλους.
Πιο συγκεκριμένα την καλύτερή του εμφάνιση μέχρι τώρα έκανε ο Ελσάμι Ιωσήφ που έφτασε μέχρι τον τελικό της κατηγορίας του. Εκεί συνέχισε την υψηλή του επίδοση, όμως τελικά λύγισε από τον αντίπαλο στις λεπτομέρειες. Το τελικό 2-3 φανερώνει τον ισσοροπημένο αγώνα που παρακολούθησαν πολλοί θεατές. Η δεύτερη θέση αποτελεί για τον Ιωσήφ μεγάλη επιτυχία, καθώς αντιμετώπισε τους καλύτερους της κατηγορίας.
Πολύ κοντά στα μετάλλια έφτασαν ακόμα η Χρυσή Φωτιάδου (5η) και ο Σαμπαλής Χρυσοβαλάντης (6ος). Όλα τα υπόλοιπα παιδιά έδειξαν αγωνιστική άνοδο και βρέθηκαν σε πολύ καλές θέσεις.
Ξεχωριστή παρουσία είχαν οι τρεις λιλιπούτιοι αθλητές της ομάδας Δέσποινα Γκέσσα Αφροδίτη Χατζή και Σαμπαλής Χρυσοβαλάντης, όλοι 7 ετών, οι οποίοι κάνουν τα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα. Τα τρια παιδιά έπαιξαν πολλά παιχνίδια και χάρηκαν τους αγώνες.
Το Δ.Σ. συγχαίρει όλα τα παιδιά  για την προσπάθεια που καταβάλουν και ευχαριστεί τους γονείς για τη συμπαράσταση και την υποστήριξη. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΘΕΣΕΙΣ
Έφηβοι [35]: Μίντσης Ανδρέας (9ος), Αραβιάδης Ορέστης (16ος)
Παίδες [54]: Αντωνίου Κων/νος (20ος)
Κορασίδες [26]: Φωτιάδου Χρυσή (5η)
Παμπαίδες [54]: Ελσάμι Ιωσήφ (2ος), Μούσιας Σωτήρης (11ος), Ελσάμι Ζαχαρίας (22ος), Σφέτκος Νίκος (28ος)
Παγκορασίδες [19]: Άμπα Δέσποινα (10η), Γκέσσα Δέσποινα (18η), Χατζή Αφροδίτη (19η)
Μίνι Παμπαίδες [10]: Σαμπαλής Χρυσοβαλάντης (6ος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου