Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Αγιασμός στον Α.Π.Σ Φλώρινας SHOGUN για την αθλητική χρονιά 2016-2017

Την Κυριακή 25.09.2016 και ώρα 11:00π΄μ πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο γυμναστήριο ντου Συλλόγου. Όπως λέει και η εκκλησία μας «Εκ Θεού άρξασθε»  με τις ευλογίες της αρχίζουμε και φέτος με όνειρα και ελπίδες μια νέα αθλητική χρονιά. Αποδοτική , δημιουργική για να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας
βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι. 
Εκ μέρους του Δ.Σ του συλλόγου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και φίλους που με την παρουσία τους μας εμψυχώνουν, μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία για την νέα αθλητική χρονιά. Ξεκινώντας τη νέα αυτή αθλητική χρονιά θέτουμε όλοι καινούργιους στόχους προσπαθώντας να τους επιτύχουμε. 
Στον αγιασμό παρευρέθηκαν μετά από πρόσκληση  οι Καμπουρίδης Κωνσταντίνος Υποδιοικητής της τροχαίας Φλώρινας και ο Αρχιφύλακας Κούζης Χρήστος  Αστυνομικός Τροχαίας Φλώρινας οι οποίοι μας έκαναν μια ενημέρωση για  την κυκλοφοριακή αγωγή. Ο σύλλογος τους ευχαριστεί θερμά που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση. Στο τέλος ακολούθησαν οι απονομές Μαύρων Ζωνών και οι βραβεύσεις αθλητών.
Καλή  αθλητική χρονιά!!!!!!!!

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά και όλο το χρόνο. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2385025344 &6977079046 και στη διεύθυνση Ιπποκράτους 6( Δίπλα στα ΚΤΕΛ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου