Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ζωή Uber Alles

Είναι πλέον γεγονός πως η Ζωή Μοσχοπούλου με την χθεσινή της Πρωτιά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Νεανίδων έχει γεμίσει μια ντουλάπα Κύπελλα. Καταπληκτική εμφάνιση και για την Μαρία Κεβρεκίδου με το Χάλκινο Μετάλλιο στο Στήθος αφού οι δύο αθλήτριες του ΟΞΙΦ είχαν την «ατυχία» να συναντηθούν στον ημιτελικό. Εξαιρετική εμφάνιση και για την Βασιλεία Χατζάρα η οποία «έκανε», επίσης 8άδα.
Στα Αγόρια καλή εμφάνιση από το «νέο αίμα» στην
κατηγορία Δημήτρη Γιαννάκη με την 7η θέση σε 90 συμμετοχές. Αντίστοιχα καλή εμφάνιση στο ξίφος ασκήσεως αγοριών για τον Διονύση Μπαρδάκα (8ος) σε 66 συμμετοχές!
Ολοκληρώθηκε έτσι το Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων Νεανίδων με πολλές ευτυχισμένες στιγμές για το Team του ΟΞΙΦ από την μια μεριά, αλλά με απίστευτη ταλαιπωρία, ολονύκτια ταξίδια, με τεράστιο κόστος όχι μόνο οικονομικό αλλά δυστυχώς και σε θέματα υγείας.
Το Δ.Σ. του Ομίλου θεωρεί υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα παιδιά για την απίστευτη θέληση, επιμονή και υπομονή αλλά και τους γονείς που περιβάλουν με μοναδική στήριξη και εμπιστοσύνη τις δράσεις και επιλογές του ΟΞΙΦ. Επίσης, ιδιαίτερη μνεία για την επαγγελματικότητα και την αφοσίωση στον Προπονητή Παναγιώτη Δούδο!
Με όλη την δύναμη της ψυχής μας ευχόμαστε περαστικά στον Προπονητή των Τίτλων Λεωνίδα Καλυβιάνο και γρήγορα πίσω στις πίστες γιατί είναι πολλά ακόμα τα Κύπελλα που περιμένουν τις Αθλήτριες του και τους είναι απαραίτητος…
Το επόμενο σ/κ η δράση συνεχίζεται στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης με το Ευρωπαϊκό Σιρκουί -14 στο ξίφος μονομαχίας αλλά και το KIDS CUP Vol.2 με μεγάλη συμμετοχή παιδιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τέλος στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ομάδα του ξίφους ασκήσεως -17 για το Κύπελλο.
Από το ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου