Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Ο Γ.Τσούλης θα συμμετέχει στα ευρωπαϊκά κύπελλα εφήβων διάθλου

Ο αθλητής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Τσούλης Γεώργιος θα συμμετέχει σε σειρά αγώνων του Ευρωπαϊκού Κυπέλου Διάθλου στην Αυστρία και την Ελβετία.(Ibu Cup 1 και 2).  Στην εθνική ομάδα Διάθλου  συμμετέχουν
οι  Ν. Τσουρέκας, Γ. Τσούλης, Π. Παπάσης, Γ. Νιμπήτη και Μ. Τσακίρη, η οποία είναι και το μεγάλο φαβορί για να πετύχει κάποια διάκριση. Τους ῾῾διαθλητές῾῾ θα συνοδέψουν οι Ξάνθης Κυριάκος και Τσακίρης Αθανάσιος.
Η ομάδα θα παραμείνει για μια εβδομάδα στο camp τις Διεθνούς Ομοσπονδίας Διάθλου στην Ριντάνα της Ιταλίας (1-7.12.16) και ακολούθως, θα συμμετάσχει στα Junior Ibu Cup 1 & 2 που θα πραγματοποιηθούν στο Lenzerheide της Ελβετίας (8-11.12.16) και Hochfilzen της Αυστρίας (12-16.12.2016). 
Με εξαιρετική διάθεση ξεκίνησαν και οι υπόλοιποι χιονοδρόμοι των ομάδων δρόμων αντοχής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας από την 1/12 ξεκίνησαν τις προπονήσεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου με φρέσκο χιόνι και πολύ κέφι. Τις προπονήσεις επιβλέπουν οι προπονητές του Συλλόγου Τσούλης Στέλιος και Στακινού Μαρία.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στον αθλητή και τους προπονητές της ομάδας δρόμων αντοχής Τσακίρη Αθανάσιο, Τσούλη Στέλιο και Στακινού Μαρία θερμά συγχαρητήρια γιατί, διατηρώντας άσβεστη την μακρά χιονοδρομική παράδοση της πόλης και του Συλλόγου μας, για ακόμα μια φορά πέτυχαν την εκπροσώπηση της Φλώρινας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. 
Καλή επιτυχία και πολύ καλά αποτελέσματα.
Οι εγγραφές στα τμήματα των ακαδημιών δρόμων αντοχής και αλπικού σκι του Συλλόγου συνεχίζονται, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συλλόγου 23850 29939 ή μέσω e-mail: soch_flo@cyta.gr, αλλά και με τους προπονητές Τσούλη Στέλιο και Μπογδάνη Βασίλη στα τηλέφωνα 698 0532 065 και 697 2022 526 αντίστοιχα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας : http://www.eox.gr 
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Λάζαρος         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου