Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Πρόκριση Μίντση στους τελικούς των εφήβων

Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι προκριματικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων. Στους αγώνες πήραν μέρος 77 αθλητές και 17 αθλήτριες από τις περιοχές Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο διεκδικώντας τις 4 θέσεις για τους εφήβους και τις 2 θέσεις για τις νεάνιδες που οδηγούν
στους τελικούς. Από τη Φλώρινα συμμετείχαν 3 αθλήτριες (Ρούφα, Φωτιάδου και Άμπα) και 5 αθλητές (Αραβιάδης, Μίντσης, Αντωνίου, Ελσάμι Ι. και Μούσιας). Ο Αραβιάδης αγωνίστηκε στην Αθήνα.
Ο Ανδρέας Μίντσης με πολύ καλές εμφανίσεις δεν έχασε παιχνίδι και πήρε μία θέση για τους τελικούς που θα γίνουν την άνοιξη. Πολύ κοντά στην πρόκριση έφτασε η Χρυσή Φωτιάδου η οποία στον τελευταίο της αγώνα ηττήθηκε 1-3 από αθλήτρια της ΧΑΝΘ. Τα υπόλοιπα παιδιά, που τα περισσότερα έπαιζαν σε μεγαλύτερη από την ηλικία τους κατηγορία, αποκλείστηκαν αφού όμως πρώτα σημείωσαν σημαντικές νίκες. 
Το επόμενο Σαββατοκύριακο η δράση συνεχίζεται με αγώνες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ και ο Ο.Ε.Α. ρίχνονται στη μάχη επιδιώκοντας το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου