Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Συγχαρητήρια Επιστολή της Όλγας Μούσιου - Μυλωνά

Προς 
Τον αξιότιμο κ. Κωνσταντίνο  Μεσσήνη,
Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Μ.Ε.ΤΕ. Α.Ε.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας εκφράσω δημοσίως και εγγράφως τα θερμά συγχαρητήριά μου για την εξαιρετική επιλογή σας να υποστηρίξετε ως χορηγός την έκδοση και την κυκλοφορία του νεοεκδοθέντος
παραμυθιού με τον τίτλο «Δυο ιστορίες, Μία αλήθεια», της κ. Παρασκευής Ναλπαντίδου, από τις Εκδόσεις Λιβάνη.
Το συγκεκριμένο βιβλίο εκδόθηκε υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με αναπηρία της Π.Ε. Φλώρινας και το περιεχόμενό του εστιάζει στη διαχείριση της διαφορετικότητας του καθενός μας και στην ανάγκης για σεβασμό στη μοναδικότητα και την αυταξία της κάθε ύπαρξης.
Η εικονογράφηση του παραμυθιού έγινε από τους εικαστικούς καλλιτέχνες κ. Γεώργιο Μπαρδάκα και κ. Αλέξανδρο Παππά, ενώ περιέχει DVD με αφήγηση από τον ηθοποιό κ. Γιάννη Ζουγανέλη.
Πρόκειται για μια εξαιρετική προσπάθεια με πολλαπλές κοινωνικές στοχεύσεις, η οποία έλαβε σάρκα και οστά χάρις στη δική σας ευαισθησία και καλοπροαίρετη διάθεση, με απόλυτη σεμνότητα και διακριτικότητα.
Για τον λόγο αυτό, και έχοντας υπόψη την όλη κοινωνική σας ευαισθητοποίηση σε πολλές άλλες περιπτώσεις και τη συνεισφορά σας στον τόπο μας, επιθυμώ να σας εκφράσω τα συγχαρητήριά μου δημοσίως και εγγράφως, εξαίροντας το καλό σας παράδειγμα και τη διάθεσή σας να συμβάλετε ουσιαστικά και θετικά σε μια καλύτερη και πιο ανθρώπινη κοινωνία στηρίζοντας τις προσπάθειες των συμπολιτών μας με αναπηρία.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία στις επιχειρηματικές σας δράσεις προς όφελος όλης της περιοχής μας και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία! Να είστε καλά και να συνεχίσετε να υποστηρίζετε τους συνανθρώπους σας!
Με εκτίμηση

Όλγα Μούσιου Μυλωνά
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας
Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου