Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Ευχαριστήριο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας


Τα παιδιά και τα στελέχη του κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φίλους και υποστηρικτές μας, που ευαισθητοποιημένοι σε
θέματα παιδικής προστασίας, μας επισκέφθηκαν  και προσέφεραν στα παιδιά μας τρόφιμα, γλυκίσματα, δώρα και πολλές αγκαλιές , ως μια μικρή ένδειξη αγάπης προς αυτά  τις άγιες αυτές ημέρες.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά :
-Τους  μαθητές, τον σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων και το εκπαιδευτικό προσωπικό του  Δημοτικού σχολείου Αετού, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συγκέντρωσε πλήθος τροφίμων, γλυκισμάτων, γραφικής ύλης και προσωπικών δώρων για τα παιδιά της μονάδας μας
-Το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου Ιτιάς, που συγκέντρωσαν  χρήματα και κάλυψαν ανάγκες που αφορούν τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες των παιδιών.
-Το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου Βεύης που συγκέντρωσαν και προσέφεραν στην μονάδα μας τρόφιμα και προσωπικά δώρα στα παιδιά.
-Τους κο Λαβασίδη και κα Πετίδου που προσέφεραν επιτραπέζια παιχνίδια και παραμύθια στα παιδιά της μονάδας μας.
Η συμπαράσταση σας στο έργο μας, είναι άξια συγχαρητηρίων και ευχόμαστε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Τα παιδιά και τα στελέχη του κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους τους δωρητές, χορηγούς και εθελοντές μας, που για άλλη μια χρονιά ,στάθηκαν στο πλευρό μας.
Ευχαριστούμε θερμά για την ειλικρινή, ανιδιοτελή και διαρκή υποστήριξη τους :
-Την Διεύθυνση και το  προσωπικό του καταστήματος  «ΑΒ Βασιλόπουλος» Φλώρινας για την διαρκή προσφορά τους σε υλικές παροχές και  ψυχαγωγικές δράσεις για τα παιδιά του κέντρου.
-Την ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου   κα Ελένη Σουμπάση , για την προσφορά δωρεάν κουρεμάτων για όλα τα παιδιά του κέντρου καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου.
-Την ορθοδοντικό κα Μαζάρη Αγγελική , για την δωρεάν παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε όσα παιδιά του κέντρου  χρήζουν των υπηρεσιών της.
-Την ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου  ¨Αθλοκίνηση¨ κα  Ναλμπαντίδου Φωτεινή, για την  προσφορά δωρεάν συμμετοχής των παιδιών  μας. στα προγράμματα του γυμναστηρίου καθόλη την διάρκεια του χρόνου. 
-Τον Ωτορινολαρυγγολόγο  κο Μουμουλίδη  Ιωάννη,  για την δωρεάν παροχή ιατρικών υπηρεσιών στα παιδιά του κέντρου μας.
-Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φλώρινας για την εκπτωτική προσφορά   στις μετακινήσεις των παιδιών και των οικείων τους, καθόλη την διάρκεια του χρόνου.
-Την κινηματογραφική λέσχη Φλώρινας για την  προσφορά  δωρεάν παρακολούθησης των ταινιών για τα παιδιά του κέντρου, για όλη την διάρκεια του έτους.
-Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, για την διαρκή προβολή και υποστήριξη των δράσεων της μονάδας μας
-Όλους τους εθελοντές που με την αγάπη και το πραγματικό ενδιαφέρον τους , ομορφαίνουν την ζωή των παιδιών και υποστηρίζουν το δύσκολο έργο μας.  
Σας ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά και την καλή συνεργασία  και  ευχόμαστε η νέα χρονιά να φέρει και άλλους υποστηρικτές κοντά μας.
Γιατί η αλληλεγγύη δεν είναι σκέψη αλλά δράση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου