Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Δήλωση του Γενικού Γραμματέα Γ.Μοιρά για το θάνατο του στελέχους των ΑΝΕΛ Κλεάνθη Παπουλίδη


«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε την οδύνη και τη θλίψη μας για τον αιφνίδιο θάνατο του Κλεάνθη Παπουλίδη, στελέχους και μέλους του Κινήματός μας στο Νομό Κοζάνης και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. 

Ο Κλεάνθης Παπουλίδης ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στον τόπο όπου μεγάλωσε και έζησε αλλά και όπου αλλού και αν βρέθηκε, κερδίζοντας τους πάντες με τον εξαίρετο χαρακτήρα του, αλλά και με τις εθνικές και κοινωνικές του ευαισθησίες οι οποίες και τον οδήγησαν να γραφτεί μέλος στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ από τις πρώτες κιόλας ημέρες της δημιουργίας και ίδρυσης του Κινήματός μας. 
Έδινε πάντοτε πρόθυμα πρώτος το «παρών» σε όλες τις αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις σε Κοζάνη, Δυτική Μακεδονία αλλά και γενικότερα πέρα και έξω από τα γεωγραφικά όρια του νομού και της περιφέρειας. 
Μοναδικό του κίνητρο ήταν ο αγώνας και η προσφορά για την πατρίδα και την κοινωνία και ουδέποτε επιζήτησε ή επεδίωξε για τον εαυτό του προσωπική προβολή, πολιτικά προνόμια ή κομματικά αξιώματα, διδάσκοντάς πάντα ήθος, αξιοπρέπεια και αλτρουισμό. 
Ήταν ένας πιστός και αγνός στρατιώτης του πολιτικού μας αγώνα και ως τέτοιον θα τον θυμόμαστε πάντα, με αγάπη, με σεβασμό και με νοσταλγία.
Με την απώλεια του Κλεάνθη Παπουλίδη, η οικογένειά μας γίνεται πιο φτωχή. Θα μας μείνει αξέχαστος!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου