Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας

Εκ μέρους του Δ.Σ σας ενημερώνουμε, με μεγάλη ικανοποίηση, πως για μία ακόμη χρονιά ο σύλλογος μας θα λάβει μέρος στην κορυφαία εκδήλωση των αποδήμων Ηπειρωτών "Η Πίτα του Ηπειρώτη" 2017" την Κυριακή 12/2/2017 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας με το χορευτικό τμήμα των ενηλίκων του. Πρόκειται  ίσως για το
μεγαλύτερο πολιτιστικό συναπάντημα καθώς συμμετέχουν περισσότερα από 80 χορευτικά συγκροτήματα με πλέον των 2500 χορευτών και πολλαπλάσιο πλήθος κόσμου που παρακολουθεί, συνθέτοντας έτσι ένα μοναδικό θέαμα πλημμυρισμένο με ήχους και εικόνες της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της γενέτειρας μας. 
Ευχαριστούμε θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και προσωπικά τον Αντ/ρχη κ. Μπίρο Στέφανο για  την έμπρακτη υποστήριξή του στη προσπάθεια μας να προβάλλουμε τόσο την ιδιαίτερη μας πατρίδα όσο και την Φλώρινα σε μια τέτοια εκδήλωση πανελλήνιας εμβέλειας και προβολής.Στο διήμερο των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα με την κορύφωση τους τη Κυριακή το πρωί στο Σ.Ε.Φ. δίνεται η ευκαιρία για προβολή και ανάπτυξη δικτύων συνεργασίας ανάμεσα των συμμετεχόντων και των πόλεων που εκπροσωπούν βοηθώντας στην εξωστρέφεια τους. Επίσης ευχαριστούμε τους χοροδιδασκάλους μας κ.Κων/ου Ιωάννη και κα.Κολώνη Ήρα που επιμελούνται της παρουσίας μας και τους φίλους χορευτές της Ακαδημίας Παραδοσιακών Χορών "ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ" που μας βοηθούν με την συμμετοχή τους  στην συγκρότηση της αποστολής ασπαζόμενοι και τιμώντας την δική μας πολιτιστική κουλτούρα. Τέλος ευχαριστούμε την δ/νση του ταξιδιωτικού πρακτορείου GAIGANIS TRAVEL για την συνεργασία του.
Για το Δ.Σ.
                                                     ο Πρόεδρος                ο Γεν.Γραμματέας
                                            Καλδάνης Κων/νος           Παρδάλης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου