Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Κυρίαρχος στο ski cross ο ΑΟΦ, 3 κύπελλα με Νεφέλη Τίτα, Βασίλη Ροσενλή, Ελευθερία Σαρακίνη

Με 32 αθλητές αποστολή συμμετείχε ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας (ΑΟΦ) στον Χιονοδρομικό αγώνα SKI CROSS (νέο Ολυμπιακό άθλημα) που πραγματοποιήθηκε στο Χιον.Κέντρο Μετσόβου Προφήτης Ηλίας το Σάββατο 11/2/17. Για άλλη μία φορά οι αθλητές του ΑΟΦ ‘γέμισαν’ όλες τις
θεσμοθετημένες κατηγορίες με την συμμετοχή τους και αγωνίστηκαν με πάθος και ιδιαίτερο πείσμα, απο τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο σε ηλικία αθλητή. Στις 3 απο τις 4 μεγαλύτερες κατηγορίες πρώτη θέση κατέκτησαν, η Νεφέλη Τίτα, η Ελευθερία Σαρακίνη και ο Ροσενλής Βασίλης, στην δεύτερη θέση βρέθηκαν οι αθλητές μας Αθανασίου Αθανάσιος, Μπέλλη Μαρία, Τσικάρης Ευάγγελος, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν η Ιωάννου Ελένη, ο Ηλίας Ευάγγελος και ο Στεργίου Θωμάς. Στις κατηγορίες προαγωνιστικης ηλικίας, ασυναγώνιστοι και με σαφή υπεροχή έναντι όλων των υπολοίπων αθλητών, ήταν οι φερέλπιδες μικροί χιονοδρόμοι του ΑΟΦ (γενν 2007-08-09). Το τμήμα Σκι Δρόμων Αντοχής του ΑΟΦ, καλλιεργεί το συναρπαστικό αυτό άθλημα μόνο σε αγωνιστική μορφή, για παιδιά που έχουν ώς στόχο τον πρωταθλητισμό, και τις διακρίσεις, προπονούνται δέ σε καθημερινή βάση με 5 προπονήσεις χιονιού  την εβδομάδα, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας την περίοδο του Χειμώνα, ενώ τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου πραγματοποιούν 8-9 προπονήσεις την εβδομάδα για 10 περίπου μήνες.
* Αναχώρησαν για το MAVROVO της FYROM την Δευτ 13/2/17 οι αθλήτριες του ΑΟΦ Βέλλιου Εύα και Μαυρουδή Ραφαέλλα, σαν μέλη της Εθνικής Ομάδας Σκι Δρόμων Αντοχής, για να συμμετάσχουν στο Βαλκανικό κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί στις 14-15/2/17.
Για photo, official site AOF: www.aoflor.gr
Για το Δ.Σ 
Μπόσκος Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου