Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Οι Σάρισες στο Open της Πεύκης

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου 2017 έξι μικρές Σάρισες ταξίδεψαν στην Αθήνα όπου πήραν μέρος στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο σύλλογος «ΑΘΗΝΑ» ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ στην Πεύκη. 
Στο Πρωτάθλημα αυτό πήραν μέρος
186 παιδιά από πολλές πόλεις της Ελλάδας. Από τη Φλώρινα αγωνίστηκαν ο Ορέστης Αραβιάδης, τα αδέλφια Ελσάμι, Ιωσήφ και Ζαχαρίας, ο Σωτήρης Μούσιας, η Χρυσή Φωτιάδου και η Δέσποινα Άμπα.
Οι μικροί αθλητές μας συνεχίζοντας τον μαραθώνιο αγώνων που δίνουν φέτος πλασαρίστηκαν σε πολύ καλές θέσεις κερδίζοντας πολλούς αγώνες. Την καλύτερη θέση κατέκτησε η Χρυσή Φωτιάδου, η οποία παρόλο που είναι η μικρότερη στην κατηγορία της βρέθηκε μία ανάσα πριν τα μετάλλια  (5η). Στην 16άδα σταμάτησαν ο Ιωσήφ και η Δέσποινα καταλαμβάνοντας τελικά την 9η θέση. Ο Ορέστης και ο Σωτήρης κατέλαβαν την 16η θέση στην κατηγορία τους, ενώ ο Ζαχαρίας δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και τερμάτισε χαμηλά στους παμπαίδες (40ος).
Τους αθλητές συνόδευε ο προπονητής τους Λίβιου Πρεντοάικα,ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε τη λήξη των διασυλλογικών πρωταθλημάτων. Στην Α1 η γυναικεία ομάδα δίνει τους τρεις τελευταίους της αγώνες για την σεζόν 2016-2017. Το Σάββατο αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα που θα κρίνει τη 2η θέση. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ καλούνται να πάρουν ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου. Το έργο είναι πολύ δύσκολο καθώς στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με σκορ 4-0. Τα άλλα δύο παιχνίδια με τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας Πειραιά και τον Άρη Βούλας είναι πιο εύκολα και αναμένεται η ομάδα μας να επικρατήσει χωρίς δυσκολία.
Η αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ επίσης δίνει τα τελευταία της παιχνίδια. Το έργο της είναι πιο εύκολο καθώς έχει ήδη εξασφαλιστεί η 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την Α2. Τρεις αγώνες τέλος θα δώσει και η γυναικεία ομάδα του ΟΕΑ Φλώρινας και θα επιδιώξει και αυτή την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες μας καλή επιτυχία!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου