Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Αστυνομικά Νέα


Συνελήφθη υπήκοος Αλβανίας στην Κρυσταλλοπηγή σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών 
Συνελήφθη χθες, (12-09-2017) το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για διακίνηση σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, δραστηριότητα που έλαβε χώρα το Μάρτιο του 2017 στη Νορβηγία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί σε περιοχή της Φλώρινας για παράβαση του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος
Τη Δευτέρα (11-09-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, συνέλαβαν δυο (2) ημεδαπούς, 21 και 54 χρόνων, για παράβαση του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών δράσεων για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, αστυνομικοί εντόπισαν τους προαναφερόμενους σε δασική περιοχή της Φλώρινας να προβαίνουν στη ρίψη αποβλήτων από Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 21χρονου .

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου Φλώρινας.

Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί σε περιοχή της Φλώρινας για φθορά σε καλλιέργεια ημεδαπών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών
Τη Δευτέρα (11-09-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, συνέλαβαν δυο (2) υπηκόους π.Γ.Δ.Μ, 59 και 66 χρόνων, για φθορά σε καλλιέργεια ημεδαπών και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, αστυνομικοί εντόπισαν σε αγροτική περιοχή της Φλώρινας τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς να έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα με κοπάδι 25 βοοειδών, τα οποία κατά τη διάρκεια βοσκής προκάλεσαν φθορές σε καλλιέργειες ημεδαπών.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου