Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

122 Συμμετοχές στο HELEXPO Kids Cup Vol.2

Την τιμητική του είχε το TFC – HELEXPO, το αγωνιστικό – προπονητικό κέντρο του ΟΞΙΦ στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου με την διοργάνωση του Kids Cup Vol.2.
Συνολικά 122 μικροί ξιφομάχοι από την Βόρεια Ελλάδα και την Βουλγαρία «γέμισαν» τις 9 αγωνιστικές πίστες του Κέντρου και ικανοποίησαν φίλους και συγγενείς.
Για την Ιστορία, οι αγωνιστικές ομάδες ξίφους μονομαχίας του ΟΞΙΦ κυριάρχησαν, αφού
επικράτησαν στις 5 από τις 6 κατηγορίες στις οποίες αγωνίστηκαν ενώ είναι εμφανής η ραγδαία βελτίωση της αγωνιστικής κατάστασης όλων των παιδιών λόγω κυρίως της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα προπονητικά κέντρα του ΟΞΙΦ τόσο στην Φλώρινα όσο και στην Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
-11 κορίτσια: Χρυσό μετάλλιο Αλεξιάδου Μάγδα – Αργυρό Μετάλλιο Ρασπόπτση Νεφέλη
-11 αγόρια: Αργυρό Μετάλλιο Τσώκας Βασίλης
-13 κορίτσια: Χρυσό μετάλλιο Καράτζα Κων/ντινα – Αργυρό μετάλλιο Σταμπουλίδου Ανέττα – Χάλκινα μετάλλια Σταυρίδου Άννα – Τράιτση Βασιλική
-13 αγόρια: Χρυσό μετάλλιο Ρασπόπτσης Άγγελος  – Αργυρό μετάλλιο Αιβαλιώτης Άγγελος  
-17 κορίτσια: Χρυσό μετάλλιο Ντώνου Έλενα– Αργυρό μετάλλιο Μαρκώτη Βασιλική – Χάλκινο μετάλλιο Καράτζα Κων/ντινα
-17 αγόρια: Χρυσό μετάλλιο Ντώνος Μάριος – Αργυρό μετάλλιο Γιαννάκης Δημήτριος  
Στην Βουδαπέτση ο Φίλιππος Γκώγκος ικανοποίησε με την εμφάνισή του στο 1ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων. Κατέκτησε την 50η θέση ανάμεσα σε 280 αθλητές! 
Καταιγιστική είναι η δραστηριότητα το επόμενο διάστημα για την οικογένεια του ΟΞΙΦ σε Φλώρινα – Θεσσαλονίκη και Εξωτερικό.
9 μελής αποτολή ταξιδεύει στο Ντεμπρετσέν της Ουγγαρίας για συμμετοχή στο φημισμένο Σιρκουί OLIMPICI της Ουγγαρέζικης Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (27 – 30 Οκτ,). Ο Φίλιππος «παίζει» στο 2ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας. Την Τρίτη 31 Οκτ. ξεκινά το Ελληνο – Γαλλικό προπονητικό κάμπ στο ΟΞΙΦ – FFC ΑΡΕΝΑ στην Φλώρινα στο ξίφος ασκήσεως με την συμμετοχή του Παριζιάνικου συλλόγου C.E.Paris. Την ερχόμενη εβδομάδα το TFC – HELEXPO «φιλοξενεί» το Ευρωπαϊκό Κύπελλο -14 και -17 στο ξίφος ασκήσεως με νέο ρεκόρ συμμετοχών (3-4-5 Νοεμβρίου).
Καλή επιτυχία!  
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου