Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Βόλεϊ: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Αριστέας Φιλώτα απέναντι στον Α.Π. Καστοριάς

O Αριστέας γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-1 σετ απο τον πρωτοπόρο Α.Π. Καστορίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, του Γ ομίλου, του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΕΜ.

Η ομάδα των Κούση-Νικηφόρου, με εξαίρεση το πρώτο σετ, στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, βάζοντας δύσκολα στις Καστοριανές, οι οποίες εντέλει πήραν λύσεις απο την επιθετική τους γραμμή.
Το πρώτο σετ κατέληξε εύκολα στις φιλοξενούμενες με 25-11, στη συνέχεια οι αθλήτριες του Αριστέα αφυπνίστηκαν προηγήθηκαν με 12-7, όμως κάποια επιπόλαια λάθη και τρεις αμφισβητούμενοι διαδοχικοί πόντοι που δόθηκαν στην Καστορία, τους στέρησαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το δεύτερο σετ (25-19). Στις αρχές του τρίτου σετ οι γηπεδούχες βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκόρ, όμως με όπλο τους την άμυνα ανέτρεψαν την σε βάρος τους κατάσταση (23-25). Στο τέλος οι πράσινες ξέμειναν απο δυνάμεις και έχασαν το 4ο σετ με 25-13.
Διαιτητες:Νάνος Βασίλειος
Σετ: 25-11, 25-19, 23-25, 25-13.
Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη Κούση – Βαρβάρα Νικηφόρου): Μπάλι, Καπετανάκη, Χαραλαμπίδου, Χασάλα, Θεολογίδου, Δεληδιαμαντή, Κατσουπάκη Ε., Κατσουπάκη Μ.
Α.Π. Καστοριάς ( Ευάγγελος Φωτόπουλος): Φωτοπουλου, Κρανια, Τούσκα, Δημητριάδη, Καταραχια, Χαλιβίδου, Παπαφιλίππου, Μυλωνά, Τζήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου