Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Ο Σ.Βόσδου για την απευθείας ανάθεση έργου στην "Αγία Όλγα"

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Βόσδου σχετικά με θέματα που αφορούν στην Π.Ε. Φλώρινας. Δείτε στο παρακάτω video όσα ανέφερε για την απευθείας ανάθεση του έργου των 400.000 ευρώ στον «Σύλλογο προς διάδοση των Ελληνικών Γραµµάτων» για την «Επισκευή κτιρίου Παιδόπολης «Αγία Όλγα»...


2 σχόλια:

  1. Ερωτηση
    Αξιότιμε κύριε Βόσδου θα ήθελα μία ξεκάθαρη απάντηση.
    -Εσάς και την κυρία Ζεμπιλιάδου σας ενδιαφέρει 1.ποιος εργολάβος πήρε την ανάθεση έργου?
    2.Η έγκαιρη συντήρηση του κτιρίου ( ήδη θα έπρεπε να παραδοθεί) για την στέγαση της Σχολής Καλών Τεχνών στην πόλη σας?
    3Επι δέκα χρόνια να μην πω παραπάνω το θέμα στέγασης της Σχολής Καλών Τεχνών στο κτίριο Αγία Όλγα ταλανίζει την τοπική κοινωνία. Το κτίριο ήδη έχει παραδοθή και απομένουν οι εργασίες συντήρησης .Για να εισέλθω στην τελευταία ΚΡΙΣΙΜΗ ερώτηση

    Στην Φλώρινα πότε θα πάρετε από κοινού απόφαση να επιταχυνθούν ( επιτέλους ) οι εργασίες προκειμένου να στεγαστεί η Σχολή στο εν λόγω κτίριο ? Σε άλλα 10 χρόνια ? Σε άλλα 20 χρόνια? Πέστε με ειλικρίνα ΠΟΤΕ? Όταν θα την ΚΛΕΨΕΙ άλλη πόλη όπως έκανε η παράταξη σας με την σιωπηλή συνεργασία της παράταξης που εκπροσωπεί η συνάδερφος σας κα Ζεμπιλιάδου κλείνοντας το Βαλκανικών και το έστειλε πακέτο στην Θεσσαλονίκη ?

    ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΤΕ


    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ .

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΣΑΣ ...ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ .



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια επίσης ανώνυμη απάντηση στον ανώνυμο που έκανε το παραπάνω σχόλιο: Η ανάγκη ταχύτητας στις διαδικασίες των δημοσίων έργων δεν δικαιολογεί σε καμμια περίπτωση την παράκαμψη της νομοθεσίας με κουτοπονηριές και αναθέσεις σε 300χιλ ευρω σε συλλόγους, με μελέτες συνταξιούχων και συγγενών όπως ακούσαμε και γενικά με ενα σωρό σκιές (να μην συνεχίσω με τις υπόλοιπες φήμες οι οποίες μπορεί να αληθεύουν μπορεί και όχι).

    Μια τοπική αρχή εκλέγεται για να φροντίζει για το καλό του τόπου και την τήρηση της νομοθεσίας. Το και ανάμεσα στα δύο δεν είναι προαιρετικό είναι υποχρεωτικό. Αν ισχυριζόμενη το πρώτο παρακάμπτει το δεύτερο τότε οδηγείται σε μονόδρομο που καταλήγει στον έλεγχο της Δικαιοσύνης με τα δικαστήρια και τους εισαγγελείς.

    Εχουμε ήδη δρόμους καινούριους που κλείνουν κάθε χρόνο 2 μήνες για συντήρηση επειδή δεν έγιναν σωστά και ακόμα "ψάχνουμε" ποιός φταίει.
    Θα θυμάστε την περίφημη στέγη του κλειστού γυμναστηρίου που έπεσε με τα χιόνια τα '83 (είμαι και λίγο παλιός).
    Δημόσια κτίρια που παραδίδονται καινούρια με ενα σωρο προβλήματα.

    Οχι λοιπόν, δεν χρειαζόμαστε μια δουλειά στα γρήγορα (αρπαχτή το λένε στην πιάτσα) και όσοι το σκέφτηκαν έτσι και το επέτρεψαν θα πρέπει να λογοδοτήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή