Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ανάρτηση Δασικού Χάρτη των Δημοτικών Κοινοτήτων Φιλώτα και Βαλτονέρων

Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι μετά τη θεώρηση και την υπ. αριθ. 185334/24-11-2017 (ΑΔΑ ΩΒ7ΚΟΡ1Γ-ΛΔΛ) απόφαση της Δ/νσεως Δασών Φλώρινας, στις 24-11-2017 αναρτήθηκε στον
ειδικό δικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ΕΚΧΑ, ο δασικός χάρτης των Δημοτικών Κοινοτήτων Φιλώτα και Βαλτονέρων (Προκαποδιστριακοί Ο.Τ.Α. Φιλώτας και Βαλτόνερα), του Δήμου Αμυνταίου, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.
Για τη ενημέρωση των πολιτών σε θέματα δασικού χάρτη που αφορά την ανωτέρω περιοχή έχει συσταθεί Σημείο Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη (Σ.Υ.Α.Δ.Χ.), με έδρα τα γραφεία της Υπηρεσίας μας, Πτολεμαίων 1 - Διοικητήριο, Τ.Κ. 53100, ΦΛΩΡΙΝΑ τηλ. 23850-45757 (εσωτ. 3 και 9), τηλεομοιοτυπία 23850 - 25722, δ/νση ηλ. ταχυδρομείου (email): dasonflo@otenet.gr
Η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων είναι αποκλειστική και ξεκινά την 4η Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα. Η καταληκτική ηµεροµηνία της παραπάνω προθεσµίας, είναι η 19η Μαρτίου 2018 ηµέρα Δευτέρα. Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή, η παραπάνω προθεσμία παρεκτείνεται κατά 20 ημέρες, συνεπώς η καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων είναι η 9η Απριλίου 2018 ημέρα Δευτέρα.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΌΤΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΧΑ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ. 
Ο ανωτέρω δασικός χάρτης είναι προσβάσιμος για τους πολίτες στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης Δασικών Χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας της ΕΚΧΑ Α.Ε. (http://gis.ktimanet.gr/wms/forestsuspension/default.aspx) και στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας (www.apdhpdm.gov.gr).
Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στo Σημείο Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη της Δ/νσης Δασών Φλώρινας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου