Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Άξιζε το κάτι παραπάνω στις κορασίδες ο Αριστέας

Το Σάββατο 04/11 στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών η ομάδα Βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ», ηττήθηκε με 3-0 σετ από την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, για την 4η αγωνιστική του Γ’ ομίλου του πρωταθλήματος
Κορασίδων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας.
Στο πρώτο σετ έπειτα από το αρχικό 10-4 υπέρ των γηπεδούχων, η ομάδα του ΑΡΙΣΤΕΑ κατάφερε με πολύ καλό σέρβις να προηγηθεί με 10-13, 12-17 και 16-19. Στο σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι βρήκαν πολλές επιθετικές λύσεις από τη θέση του κεντρικού και ανέτρεψαν τη σε βάρος τους κατάσταση, παίρνοντας το σετ με 25-21.
Στο δεύτερο σετ η ομάδα του ΑΡΙΣΤΕΑ ξεκίνησε καλύτερα καταφέρνοντας να προηγηθεί με 9-17. Από εκείνο το σημείο η ομάδα των Γρεβενών βελτίωσε το σερβίς της και χρησιμοποιώντας κατά κόρον την κεντρική της παίχτρια έκανε ένα σερί δεκατεσσάρων πόντων με το σκορ να διαμορφώνεται σε 21-17. Μία τελευταία προσπάθεια των παικτριών του ΑΡΙΣΤΕΑ οδήγησε στην ισοπαλία σε 21-21, στο τέλος όμως η ομάδα των Γρεβενών κέρδισε το σετ με 25-22.
Στο τρίτο σετ η ομάδα του ΑΡΙΣΤΕΑ δεν κατάφερε να βρει καμία λύση στην επιθετική ικανότητα του ΑΣΤΕΡΑ από την κεντρική θέση και το σετ τελείωσε με 25-10. 

ΣΕΤ: 25-21, 25-22, 25-10
ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Χαντές Χρήστος) : Παναγιωτίδου, Τζιουβάρα, Κολυδά, Πενλίδου, Τάσουλα, Τριμίντζιου Δ., Χατζηγεωργιάδου Ε., Καραγιάννη Ε., Καραγιάννη Γ., Τριμίντζιου Ι., Αμανατιάδου, Κουτσοδήμου.
Α.Σ. ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Κούση Νόπη):  Δεληδιαμαντή, Κατσουπάκη Μ., Γιώβη, Δημητρίου, Χαραλαμπίδου, Κατσουπάκη Ε., Γετίμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου