Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Νέα Αστέρια αρχίζουν να λάμπουν… η Αφροδίτη Ταρενίδου, η Γεωργία Κετσετζή, ο Δημήτρης Σαχινίδης…

Εξαιρετική η παρουσία όλης της αποστολής του ΟΞΙΦ στην διπλή «μάχη» της Θεσσαλονίκης το περασμένο σαββατοκύριακο, τόσο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 και -14 στο TFC HELEXPO όσο και στο Κύπελλο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ στην Σ.Α.Σ.Σ.
Ξεχωριστή η παρουσία της 13χρονης Πρωταθλήτριας Ελλάδος
Αφροδίτης Ταρενίδου, η οποία κατάφερε να «τρυπώσει» στα μετάλλια και να κατακτήσει το Χάλκινο Μετάλλιο στην κατηγορία Γυναικών ανάμεσα σε 66 αθλήτριες από όλη την  Ελλάδα. Μετά το ταξίδι της στην Ουγγαρία το προηγούμενο σαββατοκύριακο η Αφροδίτη ήταν πιο αποφασισμένη, συγκεντρωμένη και προπάντων νικήτρια. Ο Προπονητής της κ. Παναγιώτης Δούδος δήλωσε: «Η Αφροδίτη μαζί με όλη την ομάδα δουλεύουν πολύ σκληρά και προγραμματισμένα και σιγά σιγά η δουλειά «βγαίνει», πιστεύω, πολύ σύντομα, και για τα υπόλοιπα κορίτσια. Συγχαρητήρια και η δουλειά συνεχίζεται…»
Στους Άνδρες ανάμεσα σε 106 συμμετοχές οι Νίκος και Στέργιος Τσώκας «έκαναν» 8άδα κατακτώντας την 7 και 8η θέση αντίστοιχα. Πολύ καλή εμφάνιση από τους Φίλιππο Χατζητύπη και Γιώργο Τράιτση που μπήκαν στην 32άδα νικώντας δύσκολους αντιπάλους και μάλιστα στον πόντο!
Το φυτώριο του ΟΞΙΦ στην Θεσσαλονίκη σάρωσε τα Κύπελλα στα -11 και -13 στους ίδιους Αγώνες! Ο Αμβρόσιος Σταμπουλίδης 1ος και ο Τριαντάφυλλος Βράκας 3ος στα -11 και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης 1ος με τον Αλέξανδρο Μοσχίδη 3ο στα -13!
Στο Προπονητικό Κέντρο του ΟΞΙΦ στην Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα το Ευρωπαϊκό Κύπελλο HELEXPO -14 και -17 με την συμμετοχή 182 αθλητών από 18 χώρες, από τις μακρινές Φιλιππίνες έως την Σουηδία!
Στα -17 Νικητής αναδείχθηκε ο Δανός WINTERBER – POULSEN Jonas, 2ος ο Σουηδός PETRINI Felix και 3οι ο ΠΙΚΟΥΛΗΣ Βασίλειος του Οδυσσέα Χαλανδρίου και ο Γάλλος ABDELJALIL Wael. Το ομαδικό (25 ομάδες) κατέκτησε η Ρουμανία η οποία νίκησε την Γαλλία (ασημένιο μετάλλιο) και στον Μικρό Τελικό η Τουρκία (χάλκινο μετάλλιο) νίκησε την Δανία.
Στα -14 αγοριών το χρυσό κατέκτησε ο Γάλλος ANAS Zakaraya με τον ΣΑΧΙΝΙΔΗ Δημήτρη (ΟΞΙΦ) να ξεχωρίζει στην 10η θέση  και στα κορίτσια η ΝΑΣΚΑΡΗ Αδριάνα του Ο.ΞΙ.Γλυφάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και η ΚΕΤΣΕΤΖΗ Γεωργία το χάλκινο!.
Το αγωνιστικό τριήμερο ολοκλήρωσε η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία με την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Γυναικών στο St.Maur της Γαλλίας. 
Το επόμενο σ/κ η δράση συνεχίζεται με ταξίδια στο Modling, Αυστρία και Αθήνα για τις ομάδες ξίφους ασκήσεως -17 και ξίφους μονομαχίας -20 αντίστοιχα.
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου