Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Διακρίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για τον ΟΞΙΦ

Εξαιρετική εμφάνιση από τις αγωνιστικές ομάδες του ΟΞΙΦ σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα το σαββατοκύριακο που πέρασε. Συνολικά περισσότεροι από 40 ξιφομάχοι μας αγωνίστηκαν στις παράλληλες αγωνιστικές εκδηλώσεις:
το Ευρωπαϊκό Κύπελλο -14 για το ξίφος μονομαχίας στην Θεσσαλονίκη και στο Πανελλήνιο Κύπελλο -17 για το ξίφος ασκήσεως στην Αθήνα και τα πήγαν περίφημα.
Αναλυτικότερα η Αφροδίτη Ταρενίδου ξεχώρισε με τα 2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ στο στήθος, 1 για το ατομικό και 1 για το ομαδικό μαζί με τις εξίσου εκπληκτικές, Κωνσταντίνα Καράτζα και Άννα – Μαρία Μιαούλη! Ο Άγγελος Ρασπόπτσης εντυπωσίασε του πάντες με 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ στο ατομικό και ομαδικό αντίστοιχα μαζί με τους Άγγελο Αιβαλιώτη, Αχιλλέα Μαυρομμάτη και Αλέξανδρο Μοσχίδη. Οι αγώνες διοργανώθηκαν στο TFC-HELEXPO από τον ΟΞΙΦ και συμμετείχαν 103 αθλητές – αθλήτριες και 24 ομάδες από 4 χώρες! Όλα τα αποτελέσματα
είναι διαθέσιμα στο : http://oxif.gr/eurocadet/results-of-eurocup-in-epee-u14-34-dec-2017
Η Παναγιώτα Νικολαίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο -17  που έγινε στο ΟΑΚΑ (47 συμμετοχές) με την Αντωνία Απιδοπούλου στην 5η θέση, την Νέλη Γεροσίδερη στην 9η και την Βίβιαν Ρασπόπτση στην 14η. Στα αγόρια (38 συμμετοχές) ξεχώρισε ο Δημήτρης Μοσχόπουλος στην 6η θέση και ο Σωτήρης Ζαχαρόπουλος στην 9η.
Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με τους παρακάτω αγώνες:
-9 Δεκεμβρίου Πανελλήνιο Κύπελλο -17 ξίφους μονομαχίας στην Αθήνα
-16-17 Δεκεμβρίου Παγκόσμιο Κύπελλο -20 ξίφους μονομαχίας στο Ηράκλειο και Πανελλήνιο Κύπελλο ανδρών – γυναικών  ξίφους ασκήσεως στην Αθήνα
-22-23 Δεκεμβρίου στην Φλώρινα ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΩΤΙΑΣ και KIDS CUP Vol.3
Έτοιμες είναι οι Νέες Εμφανίσεις του ΟΞΙΦ οι οποίες θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση στο ΟΞΙΦ – FFC ARENA. Το Νέο Look του ΟΞΙΦ είναι χορηγία του BROWN COFFEE. Ευχαριστούμε θερμά!
Στην Κορυφή της Ελληνικής Διαιτησίας ο κ. Στάθης Γεροσίδερης μετά την εκλογή του στην θέση του Προέδρου στην ΠΑΣΥΠΚΟ. Συγχαρητήρια!
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου