Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Νέες διακρίσεις για τη Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας

Στον διασυλλογικό αγώνα LΙ που διοργάνωσε ο ΕΣΚΟΘ στο σκοπευτήριο Νάρρες Πενταλόφου την 10-12-2017, έλαβαν μέρος έντεκα αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας. Ο αγώνας περιλάμβανε την εκτέλεση πέντε
σταδίων στα οποία οι αθλητές έπρεπε να συνδυάσουν και ταχύτητα και ακριβεια. Το γεγονός ότι η θερμοκρασία ήταν ιδιαίτερα χαμηλή, σε συνδυασμό με δυνατούς ανέμους ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός.
Η Σ.Α.Λ.Φλώρινας διακρίθηκε για άλλη μια φορά. Συγκεκριμένα ο Θανάσης Παλιογιάννης κατέλαβε την 1η θέση της κατηγορίας PRODUCTION OVERALLκαι την 1η θέση της υποκατηγορίας JUNIOR και απέσπασε δυο χρυσά μετάλλια και δυο κύπελλα. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου της ίδιας κατηγορίας ανέβηκε ο ταχύτατος Κώστας Μάργαρης. 
Ο προπονητής της Λέσχης μας Μούλελης Ηλίας ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία STANDARD κατέλαβε την 1η θεση και πρόσθεσε στη συλλογή του ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο και ένα κύπελλο, ενώ την τρίτη θέση στην κατηγορία αυτή κέρδισε ο Κώστας Χατζηλίας .
Οι άλλοι συμμετέχοντες αθλητές της Λέσχης κατατάχθηκαν ως εξής: Κατσούτας Κ. 5ος, Τζώτζης Ε. 11, Περιβολάρης Χ. 14ος , Στάιος Σ. 15ος, Τσώμης Νικόλαος 16ος , Κροκαροπούλου Α. 19η και Χριστίδης 30ος.
Αξιοσημείωτη είναι η επίδοση της μικρής Κροκαροπούλου Αντωνίας η οποία με μόλις τρεις προπονήσεις και δύο αγώνες κατατάχτηκε στην 19η θέση σε σύνολο εβδομήντα αθλητών στην ίδια κατηγορία, ενώ ήταν πρώτη στην υποκατηγορία LADIES. 
Η σταθερά ανοδική πορεία των αθλητών επιβεβαιώνει ότι το προπονητικό επίπεδο της ΣΑΛ Φλώρινας είναι υψηλό και η αποτελεσματική δουλειά που γίνεται, κυρίως στους μικρούς αθλητές, θα εξακολουθεί να φέρνει θετικά αποτελέσματα.
Το ΔΣ συγχαίρει αθλητές και προπονητή για άψογη εμφάνισή τους.
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
 Σταύρος Στάιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου