Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Eκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας για τη συμπλήρωση ενός έτους από την αποδημία της Αντιγόνης Τσάμη

Το Δ.Σ. του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την αποδημία της αείμνηστης Επίτιμης Προέδρου του, Αντιγόνης Τσάμη, διοργάνωσε σεμνή απογευματινή εκδήλωση στην Οδό Ονείρων την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017. Κατά την
εκδήλωση μίλησε η Πρόεδρος του Λυκείου κα Χριστίνα Γκόλνα για την προσφορά της Αντιγόνης Τσάμη στην κοινωνία της Φλώρινας, στο ιστορικό χωριό της Πισοδέρι και για τις πολύτιμες υπηρεσίες της στην ιδέα και στις αξίες του Λυκείου των Ελληνίδων. 
«Η Αντιγόνη Τσάμη, είπε η κα Γκόλνα, υπήρξε μια προσωπικότητα χαρισματική, μια γυναίκα με ισχυρή θέληση και πείσμα, μια γυναίκα που υπήρξε μια πολυσχιδής προσωπικότητα  που εκτιμήθηκε τόσο στη Φλώρινα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μία παρουσία της  κοινωνικής και της πολιτιστικής ζωής της περιοχής μας, αλλά και μία ξεχωριστή πνευματική προσωπικότητα που έγραψε τη δική της ιστορία μέσα από τη δραστηριότητά της, προσφέροντας στην κοινωνία, στην ιστορία και στον πολιτισμό. Εμείς οι φίλες , οι συνοδοιπόροι στο Λύκειο Ελληνίδων, υπήρξαμε τυχερές που ζήσαμε κοντά στην Αντιγόνη, ως φίλες, συνεργάτες και ως μαθήτριές της»
Στη συνέχεια διαβάστηκαν κείμενα από το συγγραφικό και ποιητικό  έργο  της κ. Τσάμη από την Ειδική Γραμματέα του Συλλόγου κα Έφη Κηπουροπούλου. 
Από το ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων
Παράρτημα Φλώρινας
                                          Η Πρόεδρος                                      Η Γεν. Γραμματέας
                                   Γκόλνα Δ. Χριστίνα                                    Ιωάννα Γιούρση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου