Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Ευχαριστήρια του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας



Τα φιλοξενούμενα παιδιά, οι υπάλληλοι και το Δ.Σ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστούμε το προσωπικό της Διεύθυνσης ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας για την δωρεά εκατόν πενήντα (150,00) ευρώ αντί στεφάνου εις μνήμην της Κωνσταντινίδου – Παπά Πετρούλας, για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών.

Με αφορμή την ευγενική δωρεά 500 ευρώ από συντοπίτισσά μας, η  οποία  επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, είχαμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε με τα φιλοξενούμενα παιδιά της μονάδας μας, ημερήσια εκδρομή στην όμορφη Καστοριά.
Με τον καιρό σύμμαχο μας, περιηγηθήκαμε στην μαγευτική λίμνη, επισκεφθήκαμε το ενυδρείο για να γνωρίσουμε  τον κόσμο των ψαριών του γλυκού νερού, θαυμάσαμε τον πλούσιο σταλακτικό και σταλαγμιτικό διάκοσμο στην σπηλιά του Δράκου και τέλος, ενημερωθήκαμε για  τον τρόπο που ζούσαν οι άνθρωποι κατά τη νεολιθική εποχή στον Λιμναίο Οικισμό. Η εκδρομή μας ολοκληρώθηκε με γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής.
Ήταν μια μέρα γεμάτη κέφι, χαρά και όμορφες εικόνες και αυτό το οφείλουμε στην συντοπίτισσα μας, την οποία και θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους υπευθύνους του ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ, της ΣΠΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ και του ΛΙΜΝΑΙΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ, που με μεγάλη προθυμία, προσέφεραν δωρεάν είσοδο στους παραπάνω χώρους.

Ευχόμαστε το ειλικρινές ενδιαφέρον και η ευαισθησία σας για το χώρο της παιδικής προστασίας, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Εκ μέρους των φιλοξενούμενων παιδιών, των υπαλλήλων και του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου, αισθανόμαστε την ανάγκη να  ευχαριστούμε θερμά την Εταιρεία « ΑΒ Βασιλόπουλος» για την ένταξη του Κέντρου μας στο πρόγραμμα «52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα» και ιδιαίτερα την Ομάδα «Μπορούμε».  Η υλοποίηση της ανωτέρω δράσης συμβάλλει σημαντικά στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών του Κέντρου.   
Επίσης ευχαριστούμε την Διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος Φλώρινας « ΑΒ Βασιλόπουλος» για την άριστη συνεργασία στην υλοποίηση του συγκεκριμένου κοινωφελούς προγράμματος. 

Μετά τιμής,
O Πρόεδρος του Δ.Σ. 

Λάζαρος Παπουτζής





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου