Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Η εκδήλωση του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου - Γυμνασίου Φλώρινας για τους Τρεις Ιεράρχες

Έλαβε χώρα η ετήσια εκδήλωση του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου & Γυμνασίου Φλώρινας για τους ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας  (Νέο Πάρκο).  Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας, κ.κ. Θεοκλήτου και
την υποστήριξη του Δήμου, η εκδήλωση στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία.
Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου, κ.κ. Θεοκλήτου, του αντιδημάρχου κ. Δούμτση, των προϊσταμένων Δθμιας Εκπσης, κ. Ιωάννου, και Πθμιας Εκπσης, κ. Σαββάκη, σχολικών συμβούλων, εκπαιδευτικών, μαθητών και πλήθους κόσμου, οι ομιλητές: 1) π. Επιφάνιος Χηγιάγκου, Φυσικός και 2) Δρ. Ιωάννα Κομνηνού, Θεολόγος, μίλησαν για τις ανεξάντλητες όσο και πάντοτε επίκαιρες παρακαταθήκες των ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ.
Η Βυζαντινή χορωδία, υπό τον άρχοντα υμνωδό του Οικουμενικού Πατριαρχείου, κ. Αθανάσιο Βουγιουκλή, και το σύνολο παραδοσιακών οργάνων του Ωδείου Φλώρινας, με διδασκάλους τους κ. Σ. Κωστίδη και Γ. Τσαμπάζη, επένδυσαν καλλιτεχνικά την εκδήλωση.
Ευχαριστούμε τα τοπικά ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση και υλοποίησή της.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου